2: Медната ръкавица

12,90 лв.
Не е налично

Докато мистериите на Магистериума се задълбочават и стават все по-големи, авторките на бестселъри Холи Блек и Касандра Клеър отвеждат читателите на необикновено пътешествие през личната драма на едно момче и съдбата на един цял свят.

 Автори
 Холи Блек, Касандра Клеър
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Магистериум
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 280 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542715610

Лятната ваканция на Калъм Хънт няма нищо общо с тази на останалите деца. Най-близкият му спътник е обсебен от Хаоса вълк, Пакостник, за когото баща му подозира, че е зъл в душата си. И, разбира се, повечето деца няма да се отправят обратно към магическия свят на Магистериума през есента. На Кал не му е лесно… И става все по-трудно, след като напуска мазето си и открива, че баща му може би се опитва да унищожи и него, и Пакостник. Кал бяга в Магистериума, където обаче нещата стават още по-напрегнати. Алкахестът – медна ръкавица, способна да лиши определени магьосници от магията им – е откраднат. А в своите опити да открият виновника, Кал и приятелите му Аарън и Тамара привличат вниманието на някои много опасни врагове и се доближават до още по-опасна истина.

* * *

Авторите

Холи Блек е автор на  романи за деца, тийнейджъри и възрастни, сред които са книгите от поредиците „Хрониките на Спайдъруик” и Curse Workers, носител на награда „Нюбъри“.

Касандра Клеър работи като журналист за Hollywood  Reporter, преди да се ориентира  към писането на книги. Тя е авторът  на поредиците „Реликвите на смъртните” и „Адските устройства.

Холи и Касандра се запознават преди десет години, на първата среща на Холи с читатели. Оттогава двете стават добри приятелки и споделят (заедно с всичко останало) любовта си към жанра фентъзи. С „Магистериум“ Холи и Касандра решават да създадат свой свят на герои и злодеи, своя история за доброто и злото, а също и за величието, което носиш независимо дали искаш, или не.

Повече за Касандра Клеър ще научите оттук: cassandraclare.com

Разгледайте сайта на Холи Блек тук: blackholly.com

Лара Станиславва Асенова 13/11/2015

ТАЗИ КНИГА Е МНОГО,МНОГО,МНОГО ГОТИНА И ИНТЕРЕСНА.БЛАГОДАРЯ НА ХОЛИ БЛЕК И КАСАНДРА КЛЕА,СА Я НАПИСАЛИ.ТАЗИ КНИГА МИ Е НАЙ,НАЙ,Най ЛЮБИМАТА КНИГА НА СВЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Габриела Михайлова Димова 27/12/2015

Героите са СУПЕР ! МНОГО ЯКА КНИГА + СМЯТАМ ДА Я ПРОЧЕТА ОЩЕ 1000 ПЪТИ ( прочитам я за два часа) !!!

Добавяне на коментар:
spacer