2: Разнищи ме

19,90 лв.

Устните ни се докосват и усещам, че ще се пръсна. Целува ме нежно, а след това силно, сякаш ме е загубил и ме е намерил и изчезвам отново, а той няма да ме пусне никога.

Джулиет е избягала от Възобновителите. Планът им да я използват като оръжие е осуетен и тя е свободна да обича Адам. Но Джулиет никога няма да се раздели със смъртоносното си докосване. Нито пък ще се освободи от Уорнър, който я иска повече, отколкото тя би могла да си представи, че е възможно. Преследвана от миналото си и ужасена от бъдещето, Джулиет зае, че ще трябва да вземе решения, които ще променят света ѝ изцяло. Решения, които биха могли да включват избор между сърцето ѝ и живота на Адам.

Вижте всички издадени книги от поредицата РАЗБИЙ МЕ.

 Автор
 Тахере Мафи
 Тип
 Антиутопии
 Поредица
 Разбий ме
 Възраст
 14+
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 384 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542714446

Тахере Мафи е авторът на суперуспешната поредица „Разбий ме”. Родена и отраснала в малък град в Кънектикът, днес живее в Калифорния. Когато няма нищо за четене подръка, чете опаковки на бонбони, купони и стари рецепти. Може да я посетите онлайн на taherehbooks.com или да я последвате в twitter @TaherehMafi

* * * 

„Разнищи ме” е перфектното продължение на „Разбий ме”. Държи те под напрежение през цялото време, запознава те с нови интересни и забавни персонажи, главните герои се развиват и стават по-силни, стилът на писане на авторката те омайва и те държи здраво в ръцете си до края на книгата. А след като всичко свърши, ти искаш още.”
– zineti.blogspot.com

„Разнищи ме” (…) е вълнуваща, разбиваща и чувствена. Но не е и типична „втора книга”. Тази тук подготвя. Полага основите за незабравим финал с привкус от всяко чувство, което може да се изпита, четейки редовете на Тахере Мафи.”
– stormy-garden.blogspot.com

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer