BRAVO 5/2013

1,70 лв.
Не е налично

В новия брой на БРАВО Мила Кунис и Джеймс Франко ще те потопят в новото фантастично приключение на Дисни "Оз, Великият и могъщият", Лий-Ан Пинок ще ти разкрие как изглежда нейния мъж мечта + надникни и спечели новата книга на Джъстин Бийбър "Това е само началото". Изненадите обаче не свършват до тук: БРАВО и bTV те предизвикват: Доведи Революция Z в своето училище! Искаш ли да чуеш на живо Тино, Боби, Фипо и Ани? Миксирай въображението си и ни изпрати най-яката кавър версия на песента Аз Искам! Разбери как на: gamez.btv.bg! Плактите са на Ед Шийран, Майли Сайръс, "Хензел и Гретел" и Maroon 5. И не забравяй да гласуваш за личните си фаворити в анкетата на БРАВО, за да им осигуриш почитно място в любимото си списание!

6 - 19 март 2013
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

В новия брой на БРАВО Мила Кунис и Джеймс Франко ще те потопят в новото фантастично приключение на Дисни „Оз, Великият и могъщият”, Лий-Ан Пинок ще ти разкрие как изглежда нейния мъж мечта + надникни и спечели новата книга на Джъстин Бийбър „Това е само началото”. Изненадите обаче не свършват до тук: БРАВО и bTV те предизвикват: Доведи Революция Z в своето училище! Искаш ли да чуеш на живо Тино, Боби, Фипо и Ани? Миксирай въображението си и ни изпрати най-яката кавър версия на песента Аз Искам! Разбери как на gamez.btv.bg! Плактите са на Ед Шийран, Майли Сайръс, "Хензел и Гретел" и Maroon 5. И не забравяй да гласуваш за личните си фаворити в анкетата на БРАВО, за да им осигуриш почитно място в любимото си списание!

* * *
От корицата
Тино, Боби и Фипо: Акордите на тийнейджърския живот
Плюс: Доведи Революция Z в своето училище!
 

Постове в мода и снимки: Дженифър Лоурънс, Лили Колинс, Зендая Колман

T-ara: Кралиците на K-pop-а!
Към тях има интерес още преди да са се сформирали като група. Момичетата тренират за звездния си миг цели три години. Зад името им, което идва от думата tiara, стои идеята, че ще се превърнат в „кралици на музикалната индустрия“! Речено-сторено...

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Ексклузивно! Откъс от новата книга на Джъстин Бийбър „Това е само началото“!
Искаш ли да надникнеш бекстейдж минути преди Джъстин да излезе на сцената? Да разбереш кои са най-важните хора в живота му и как той си представя бъдещето? Подробности за всичко това ще откриеш във втората автобиографична книга на канадеца, която в България излиза на 25 март. БРАВО ти дава възможност да прочетеш няколко вълнуващи откъса от нея!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Борбената Лий-Ан Пинок!
Взима шофьорска книжка от втория път, а преди X Factor работи като сервитьорка в Pizza Hut. Твърди, че ако вярваш достатъчно в успеха, провалът сам губи доверие в теб. Неслучайно колежките й я наричат Feisty Mix или „борбеното миксче“!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели романа „Изкуплението на Кирос“ + книгоразделител!

Лана Дел Рей: Звезден тест

Джоузеф Морган: 5 факта

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1142 София, ул. "Фритьоф Нансен" 9, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Анкета: БРАВО иска твоето мнение
Гласувай за личните си фаворити! Осигури им място в любимото си списание. Подробности ще откриете на страница 17 в броя. Номерът за гласуване е 2255. Цената на един е 0,30 лв. с ДДС абонати в мрежата на Мтел и Виваком и 0,29 лв. с ДДС за абонати в мрежата на Глобул.

Тест: Какво разкрива музикалният ти вкус?
Плюс: Кой плод е най-подходящ за теб?

Фотороман: Момиче мечта
Ани е красива и е като магнит за момчетата. Нейните приятелки Нели и Лора не се радват на голямо мъжко внимание и са убедени, че Ани има много по-големи шансове от тях само защото е модел. Но тя решава да им докаже обратното...

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 
Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Джеймс Франко и Мила Кунис: Добрата и Могъщият
Оз, Великият и могъщият“ е новото фантастично приключение, в което Дисни ти предлага да се впуснеш. Той е Оскар – цирков фокусник, който е запратен от прашния Канзас във вълнуващата страна Оз. Тя е Теодора – млада и наивна вещица, която вярва безрезервно в доброто. Тръгни заедно с тях по жълтите павета, за да се пренесеш в познатата ти приказка, но този път с изцяло нови и причудливи герои... Oстаналите подробности разбери лично от Джеймс Франко (34) и Мила Кунис (29)...

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Странични ефекти“, „Давам им година“, „Така е на 40“

Плакати:
Maroon 5, Майли Сайръс, Хензел и Гретел, Ед Шийран
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 15.03.13.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer