BRAVO 2/2012

1,70 лв.
Не е налично

Краят на януари наближава и температурите продължават да са около нулата. С една малка разлика - новият брой на БРАВО. В брой 2 за 2012 термометърът показва между 50 и 100, и то не в градуси, а в проценти. Виж ги на страниците, посветени на новите любовни двойки в Холивуд, и се подготви за още звездни проверки: кое е истина и кое лъжа в слуховете около Big Time Rush, какво мисли Лил Уейн за семейството, децата и кариерата си и как да си осигуриш горещ външен вид в студените зимни месеци. Най-важната проверка в този брой те гледа още от корицата. И е толкова нечовешка, че не е обикновено сравнение, а истински дуел. БРАВО изправи Иън Сомърхолдър и Пол Уесли от "Дневниците на вампира" един срещу друг. Виж резултата! И не забравяй да закачиш на стената си и друг любим вампир - Едуард, който на един от плакатите в броя е с любимата си Бела. Останалите постери са на "Стъклен дом", Джеси Джей и Тейлър Суифт.

25 януари - 7 февруари 2012
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Краят на януари наближава и температурите продължават да са около нулата. С една малка разлика – новият брой на БРАВО. В брой 2 за 2012 термометърът показва между 50 и 100, и то не в градуси, а в проценти.  Виж ги на страниците, посветени на новите любовни двойки в Холивуд, и се подготви за още звездни проверки: кое е истина и кое лъжа в слуховете около Big Time Rush, какво мисли Лил Уейн за семейството, децата и кариерата си и как да си осигуриш горещ външен вид в студените зимни месеци. Най-важната проверка в този брой те гледа още от корицата. И е толкова нечовешка, че не е обикновено сравнение, а истински дуел. БРАВО изправи Иън Сомърхолдър и Пол Уесли от „Дневниците на вампира“ един срещу друг. Виж резултата! И не забравяй да закачиш на стената си и друг любим вампир – Едуард, който на един от плакатите в броя е с любимата си Бела. Останалите постери са на „Стъклен дом“, Джеси Джей и Тейлър Суифт.!

* * *
От корицата: Пол Vs. Иън
Любимците от „Дневниците на вампира“ в звезден дуел един срещу друг
 

Новини, постове и мода в снимки: Ашли Грийн, Луси Хейл, Деми Ловато, Нина Добрев, Бруно Марс, Селена Гомез, Рияна, Tokio Hotel

Ашли & Мартин, Келан & Шарни, Ванеса & Остин: Свежите любовни двойки на Холивуд
Те изглеждат тооолкова щастливи, но коя от новите звездни двойки има най-големи шансове да запази любовта? БРАВО се зае да провери!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Big Time Rush: Вярно ли е всъщност, че...
БРАВО проверява най-горещите слухове около момчетата от Big Time Rush

Лил Уейн: Откровено за семейството и кариерата
Албумът му The Carter IV се продаде в един милион копия само за седмица след излизането си през 2011 и през януари 2012 му осигури седмо място в списъка на артистите с най-високи дигитални продажби за всички времена. Виж как изглеждат отделните парченца от личния свят на звездата...

Дивна: 7 въпроса за изпълнителката на „И ти не можеш да ме спреш“
Имената на всичките й баби започват с „Д“, но майка й просто харесала Дивна, затова казва, че е кръстена на себе си. А когато я питаш за най-дивото нещо, което е правила, се смее: „Да се родя“! Виж отговорите на още 7 въпроса, които БРАВО зададе на 15-годишната Дивна!

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели USB прасенце

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

HotList: 2 x 10 с усмивка + Фаворитите на Кели Кларксън

 

Здравей, BRAVO!

Хай–тек: Смарт пристрастия - Любимите приложения на звездите
БРАВО провери най-добрите мобилни приложения!

Нещо за четене: Интервю с авторката на „Пепел“
Авторката на „Пепел“ – новата книжна мания за тийнейджъри, в специално интервю за БРАВО!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Тест: Бива ли те във флирта?

Стил: Красиви SOS съвети за зимата
С тези десет идеи ще си осигуриш горещи погледи и през студените дни!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Хороскоп: Какво те очаква през 2012 година!

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

 

Екран 2012: Мегафилмите на годината
БРАВО ти издава кои филми не трябва да пропускаш през следващите месеци!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Ловец на глави“, „Южнячки“, „Трябва да поговорим за Кевин“

Матю Бомър: 5 факта за сладура от „Престъпления от класа“

Плакати:
Тейлър Суифт, Джеси Джей, „Зазоряване“, „Стъклен дом“
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 03.02.12.
mario dimitrov 29/01/2012

Искам също да Ви питам,кога ще излезе специалния брой, в който има много плакати!!! И ако може да пуснете в него плакати на "Дневниците на вампира". Много благодаря!!!

Добавяне на коментар:
spacer