BRAVO 22/2012

1,70 лв.
Не е налично

Каква е тайната на перфектната връзка на Джъс и Сел? Какви други артистични заложби има Луси Хейл? Има ли факти, които все още не знаеш за сладурите от Big Time Rush? Всичко това, както и последните новинки около Анджелина Джоли, Бритни и попдивата Ники Минаж, можеш да разбереш от новия 22 брой на БРАВО! В него също така можеш да разучиш танца на Сай, който за нула време покори земното кълбо, а в поредицата ни I LOVE KPOP ще прочетеш за полиглотите U-KISS. И ако това не ти стига, сме ти подготвили 4 плаката на Раян Гузман, Лейди Гага, Glee и Billy talent, както и страховити филмови предложения, с които да се зомбираш на Хелоуин!Пссст! И една ГОЛЯМА изненада за всички фенове на One Direction!

31 октомври - 13 ноември 2012
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Каква е тайната на перфектната връзка на Джъс и Сел? Какви други артистични заложби има Луси Хейл? Има ли факти, които все още не знаеш за сладурите от Big Time Rush? Всичко това, както и последните новинки около Анджелина Джоли, Бритни и попдивата Ники Минаж, можеш да разбереш от новия 22 брой на БРАВО! В него също така можеш да разучиш танца на Сай, който за нула време покори земното кълбо, а в поредицата ни I LOVE KPOP ще прочетеш за полиглотите U-KISS. И ако това не ти стига, сме ти подготвили 4 плаката на Раян Гузман, Лейди Гага, Glee и Billy talent, както и страховити филмови предложения, с които да се зомбираш на Хелоуин!

Пссст! И една ГОЛЯМА изненада за всички фенове на One Direction!

* * *
От корицата
Big Time Rush:
От А до Я
БРАВО ти разкрива най-забавните факти за момчетата...
 

Постове и мода в снимки: Никол Ричи, Тейлър Блекбърн, Рияна, Зендая Колман

Muse: Разбиват класациите!
Те са любимата банда на авторката на „Здрач“, Стефани Майър (38), продали са над 15 милиона албума, притежават редица награди, а миналата година грабнаха и престижния трофей на Грами. Днес вокалът Мат Белами (34), басистът Крис Уолстенхолм (33) и барабанистът Дом Хауърд (34) се завръщат на музикалната сцена с новия си албум The 2nd Low.

Честър Бенингтън: Маниак на татуировки

Селена Гомез: Любовни съвети
За да е вечна любовта...

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Остин Махоун: Звезден скенер
Новата YouTube сензация!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

I Love K-POP, Част XX: U-KISS
Те са може би една от корейските банди, в които са инвестирани най-много пари. Когато можеш да изпееш „Обичам те, момиче“ на повече от 5 езика, няма как да не целунеш с музиката си поне два континента...

BRAVO Музика

Сай: Танцът, който завладя света!
Внимание! Манията е опасно заразна! Вина за това има корейският изпълнител Сай (34) и неговият хит Gangnam Style.

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели DVD на „Снежанка и ловецът“ и Step Up 3

Деми Ловато: Звезден тест

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Фотороман: Заслепена от любов
Яна е страшно хлътната по Сашо и е много впечатлена от факта, че той има собствена кола. Но през розовите си очила тя изобщо не вижда, че момчето не е стока...

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Тест: Имаш ли високо самочувствие?
Плюс: Можеш ли да пазиш тайна?

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 
Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Малки сладки лъжкини, Част III: Луси Хейл
Извън сериала тя се доверява със същата лекота, с която послъгва в „Малки сладки лъжкини“. Признава, че са й изневерявали, но никога не е изпитвала омраза и смята, че смисълът на живота е да се превърнеш в по-добра версия на себе си...

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Разбивачът Ралф“, „Примката“, „Сайлънт Хил: Откровение“

Плакати:
Раян Гузман, Лейди Гага, Glee, Billy Talent
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 09.11.12.
Бисера Бисерова Иванова 31/10/2012

Здравейте списание Браво.Аз съм голям фен на One Direction,не само аз.Много техни фенове биха се зарадвали ако пуснете плакати на момчетата.Аз също.Навсякъде по чуждите списания има много гривни на 1D.Ще се радвам ако пуснете техни гривни.Всички фенове ще се радват.

Добавяне на коментар:
spacer