Голяма червена текила

9,90 лв.
Не е налично

Джаксън, или Трес, както всички го наричат, се завръща в Сан Антонио след десетгодишно отсъствие, за да разреши най-сетне случая с убийството на баща си и да се ожени за гаджето си от гимназията. Преследване на призраци от миналото?

Само на пръв поглед. Настоящето е склонно да предложи още повече от всичко - и насилие, и мистерии, и романтика, и брутална истина. В един град, в който почти никой освен родната ти майка не се радва да те види, е трудно да търсиш доказателства. Особено ако си частен детектив без лиценз.

Тази история на Риърдън ще задоволи всеки почитател на криминални романи и ще изненада с откровен език, впечатляващ усет към детайла и южняшко усещане за живот.

 Автор
 Рик Риърдън
 Тип
 Криминални романи и мистерии
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 11 x 17
 Страници
 420 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542707578

Трес Навар – един особняк от Тексас, който обича тай чи, текила, английска литература и неприятели.
Не задължително в този ред.

Джаксън, или Трес, както всички го наричат, се завръща в Сан Антонио след десетгодишно отсъствие, за да разреши най-сетне случая с убийството на баща си и да се ожени за гаджето си от гимназията. Преследване на призраци от миналото? Само на пръв поглед. Настоящето е склонно да предложи още повече от всичко – и насилие, и мистерии, и романтика, и брутална истина. В един град, в който почти никой освен родната ти майка не се радва да те види, е трудно да търсиш доказателства. Особено ако си частен детектив без лиценз.

Тази история на Риърдън ще задоволи всеки почитател на криминални романи и ще изненада с откровен език, впечатляващ усет към детайла и южняшко усещане за живот.

***

Рик Риърдън е световноизвестният автор на книгите от поредиците за деца „Пърси Джаксън и боговете на Олимп“, „Героите на Олимп“ и „Хрониките на Кейн“, които са издадени в 35 страни. „Голяма червена текила“ е първият му роман за възрастни, начало на криминалната поредица за тексаския детектив Трес Навар, с която Риърдън е
печелил много престижни награди.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer