МЕЧО ПУХ - колекция за малки приключенци

От
6,99 лв.
Не е налично

Мечо Пух и приятелите му от Голямата гора въвеждат децата в света на природата с Kолекцията за малки приключенци. Всяка събота в продължение на пет поредни седмици по местата за продажба на вестници и списания ще излиза по едно издание от пет специални броя на "Мечо Пух". Всяко от тях съдържа весели игри и любопитни факти за околния свят и невероятен подарък - по една от петте части на страхотна пуховска раница. Това са чантичката на Кенга, калъфчето на Тигъра, раничката на Пух, джобджето на Прасчо и торбичката на Йори. Всяка част от раницата може да се използва самостоятелно. Но съберете ли петте части на оригиналната колекция издания, ще зарадвате детето с една наистина чудесна раница.

 Марка
 Мечо Пух
 Тип
 Списание
 Възраст
 4+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 28
 Страници
 16 цветни
 Включва
 Играчка
 ISSN
 1311-3542

Специално издание на списание МЕЧО ПУХ



Време е за незабравими приключения!

Списание МЕЧО ПУХ

Мечо Пух и приятелите му от Голямата гора въвеждат децата в света на природата с Kолекцията за малки приключенци. Всяка събота в продължение на пет поредни седмици по местата за продажба на вестници и списания ще излиза по едно издание от пет специални броя на „Мечо Пух”. Всяко от тях съдържа весели игри и любопитни факти за околния свят и невероятен подарък – по една от петте части на страхотна пуховска раница. Това са чантичката на Кенга, калъфчето на Тигъра, раничката на Пух, джобджето на Прасчо и торбичката на Йори. Всяка част от раницата може да се използва самостоятелно. Но съберете ли петте части на оригиналната колекция издания, ще зарадвате детето с една наистина чудесна раница.

  • 5 специални броя с весели игри и любопитни факти за природата!
  • 5 части от 1 страхотна пуховска раница!

Информация за поръчката ще откриете в долната част на страницата.

1 раница в 5 части - кликни за да прочетеш подробностите

1 - Годишните времена
В първото специално пуховско издание „Годишните времена” приятелите от Голямата гора помагат на децата да разпознават сезоните, докато се забавляват и учат с тях. Любопитните факти на Бухала, гатанките на Пух и интересните задачи на Прасчо ще ги занимават с часове. Броят съдържа първата част от страхотната пуховска раница – чантичката на Кенга.

2 - Царството на животните
Мечо Пух и приятелите му разкриват още тайни на природата в „Царството на животните”. Изданието ще научи децата да разпознават бозайниците, птиците и насекомите. Очакват ги нови гатанки от Пух и любопитни факти от Бухала, както и следващата част от раницата – калъфчето на Тигъра.

3 - Светът на растенията
В третото специално издание Мечо Пух и останалите обитатели на Голямата гора ще запознаят децата със света на растенията. От страниците му малчуганите ще научат как да разпознават цветята, дърветата, плодовете и зеленчуците. С броя ще получат още раничката на Пух и ще се зарадват на невероятен плакат.

4 - Тайната на атмосферата
Кое идва първо – светкавицата или гръмотевицата? Четвъртата част на колекцията за малки приключенци „Тайната на атмосферата” ще отговори на този въпрос и на още много, свързани с атмосферните явления. Бухала ще им подскаже как да разпознават времето, а Пух е подготвил нови и най-различни гатанки. В броя се открива нова част от пуховската раница – джобчето на Прасчо.

5 - С грижа за природата
В последното издание на колекцията за малки приключенци „С грижа за природата” Пух и приятелите му се грижат за околната среда. Децата ще разберат защо трябва да се пази тишина в гората, кой живее на поляната и коя е Синята планета. Те ще получат и последната част от пуховската раница – торбичката на Йори. Вече са готови за първия учебен ден!

МЕЧО ПУХ - колекция за малки приключенциМЕЧО ПУХ - колекция за малки приключенци

МЕЧО ПУХ - колекция за малки приключенциМЕЧО ПУХ - колекция за малки приключенци

МЕЧО ПУХ - колекция за малки приключенци

МЕЧО ПУХ - колекция за малки приключенциМЕЧО ПУХ - колекция за малки приключенци

Поръчка:

Изберете броя издания от падащото меню. При финализиране на поръчката е необходимо да посочите в полето за коментар коя част и колко бройки от нея (в случай че от дадена част поръчвате по повече от един брой) да включим в пратката. В момента са налични всичките пет части на колекцията.
При поръчка на два и повече екземпляра спестявате от 15% до 30% от цената.

Петя Живкова Кръстева 06/09/2014

Страхотно хрумване да се прибави и раничката,но цената е 3.99 за брой в хранителен магазин,а тук е доста завишена!

Добавяне на коментар:
spacer