BRAVO Лято II - Август 2012

3,90 лв.
Не е налично

Втората част на BRAVO Лято те заварва във втората част на... твоето собствено лято. Но продължението винаги е по-интересно, макар и с доза носталгия. Виж Майли Сайръс и Кейти Пери през сезоните на своя живот и ако това не навлажни очите ти, направи си големия мокър тест, който ще те светне какъв тип си на басейна. За онези, които "скучаят" на плажа пък или домакинстват на градинско парти, има водно бинго, джаги с кофички мляко и много други игри и съвети - от това как да направиш перфектния грил и къри до това колко изрязан да е потникът ти и защо перфектната половинка на краката ти са еспадрилите (момчета, имайте търпение или просто отгърнете на най-страхотните флирт реплики за лятото). Освен за купонджиите БРАВО е помислило и за нокаутираните в любовта, онези, които си стоят на плажа и правят морето още по-солено. Има рецепта против любовна мъка! Така де, къде другаде ще научиш, че спагетите помагат при разбито сърце през ваканцията? Или че, за да се порадваш на звездите с приятели, нямаш нужда от телескоп, тъй като с BRAVO Лято звездите са в ръцете ти. Колекцията от звездни карти за игра е само твоя!P.S. За петнайсетте плаката питай стаята си...

15 август 2012
БРАВО Лято
Специален брой на БРАВО
Обем на броя:
16 страници
+ 15 плаката
+ карти за игра
+ стикери
Формат: 21 х 28 см

Едно МНОГО СПЕЦИАЛНО издание!

БРАВО Лято

Втората част на BRAVO Лято те заварва във втората част на... твоето собствено лято. Но продължението винаги е по-интересно, макар и с доза носталгия. Виж Майли Сайръс и Кейти Пери през сезоните на своя живот и ако това не навлажни очите ти, направи си големия мокър тест, който ще те светне какъв тип си на басейна. За онези, които „скучаят“ на плажа пък или домакинстват на градинско парти, има водно бинго, джаги с кофички мляко и много други игри и съвети – от това как да направиш перфектния грил и къри до това колко изрязан да е потникът ти и защо перфектната половинка на краката ти са еспадрилите (момчета, имайте търпение или просто отгърнете на най-страхотните флирт реплики за лятото). Освен за купонджиите БРАВО е помислило и за нокаутираните в любовта, онези, които си стоят на плажа и правят морето още по-солено. Има рецепта против любовна мъка! Така де, къде другаде ще научиш, че спагетите помагат при разбито сърце през ваканцията? Или че, за да се порадваш на звездите с приятели, нямаш нужда от телескоп, тъй като с BRAVO Лято звездите са в ръцете ти. Колекцията от звездни карти за игра е само твоя!
P.S. За петнайсетте плаката питай стаята си...

15 плаката:

Подарък: Карти за игра - част 2

Стикери:

BRAVO Лято

И още:

In & out
Започваме с кратък преглед на това, което заслужава твоето „ДА!“, и онова, което е категорично „НЕ!“

Машина на времето
Виж как са се променили твоите любими звезди!

Лятно парти за милиони:
Искаш да направиш градинско парти, за което всички да говорят с месеци и да остане един от най-прекрасните ти летни спомени? Няма проблем! Тук ще откриеш всичко необходимо – от съвети за облеклото и аксесоарите, до свежи идеи за игри и барбекю рецепти!

BRAVO ЛятоBRAVO Лято

Разбито сърце през ваканцията
Горещото време навън върви ръка за ръка с горещите чувства! Но флиртът и влюбването понякога завършват с любовна мъка. Какво да правиш? БРАВО има няколко SOS съвета за теб!

BRAVO ЛятоBRAVO Лято

Големият летен флирт гайд
БРАВО ти разкрива как да пофлиртуваш това лято, aко ти се случи да отидеш до Франция, Испания, Австрия или Италия... Не е задължително пътуването да е физическо – какво ти пречи да пофлиртуваш с някого в София в представяйки си, че двамата се намирате в Париж?!

MEGA-FUN - Вицове, загадки и още нещо!

Големият мокър тест на БРАВО ЛЯТО
През лятото със сигурност ти се иска да се пренесеш някъде, където има много вода и през цялото време да ходиш по бански. Едва ли има по-подходящо време за голeмия мокър тест!

BRAVO ЛятоBRAVO Лято

Найстрахотните флирт реплики за лятото
Независимо къде и кога – през лятото шансът за флирт се покачва правопропорционално на температурите. И макар че винаги е най-добре да
си естествен/-а, няколко флирт реплики няма да ти навредят!

Плакати: 

15 плаката
(28 х 42 см)

Djansel Halid 27/08/2012

Molq vii iskam da sii poricham spisanietoo , omolqvam vi mnogo,nikade ne moga da go namerqq

Добавяне на коментар:
spacer