BRAVO 26/2011

1,70 лв.
Не е налично

В края на годината е време за равносметка, в случая на БРАВО -преброяване на най-споменаваните звезди. От любимите ти хитове в БРАВО класацията, през най-добрите филми, до кралете на R’nB музиката и най-романтичните сватби на годината. Прочети всичко това в последния брой на БРАВО за 2011 и си пожелай още добри новини, истинска музика и весели забавления през 2012! БРАВО пък ще си пожелае читатели като теб и ще ти благодари. Бяха чудни 12 месеца! Вярваме, че още по-доброто предстои!

28 декември 2011 –
10 януари 2012
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

В края на годината е време за равносметка, в случая на БРАВО -преброяване на най-споменаваните звезди. От любимите ти хитове в БРАВО класацията, през най-добрите филми, до кралете на R?n?B музиката и най-романтичните сватби на годината. Прочети всичко това в последния брой на БРАВО за 2011 и си пожелай още добри новини, истинска музика и весели забавления през 2012! БРАВО пък ще си пожелае читатели като теб и ще ти благодари. Бяха чудни 12 месеца! Вярваме, че още по-доброто предстои!.

* * *
Най-доброто: Време за равносметка
Mix: Виктория Джъстис, Рафи, Блейк Лайвли
 

Мелодии на годината: Първите парчета според твоята класация

Селена Гомез: Годината в снимки
В писмата до БРАВО нейното име е сред най-често срещаните. И има защо! Виж годината на Селена в снимки и разбери какво мисли за връзката им Джъстин!

Ед&Бела, Уилям&Кейт: Сватбите на годината
Четири „Да“, които разплакаха от умиление света!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Ангел и Моисей: Дуетна историйка
Те си тръгнаха от X Factor известни и свободни. Само няколко дни по-късно, на по чаша чай, БРАВО си поговори с тях за музика, вяра и любов. И междувременно послуша малко госпъл на живо...

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Ти-Пейн, Джейсън Деруло, Тайо Круз: Кралете на R’n’B
Тримата големи в интервю за БРАВО.

30 Seconds to Mars: 30 секунди – 300 концерта
БРАВО се срещна с мегабандата за специално интервю.

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели пълна колекция БРАВО 2011

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

Мода: Черен дракон в гардероба!
Ако работата на алхимиците е да откриват нови съединения, значи алхимията в модата означава да съчетаваш. Според китайския календар 2012-а е годината на Черния воден дракон. Какво означава това ли? Не, не е нужно да се обличаш в драконова кожа! Но тъй като е карнавално животно, драконът изисква от теб много цветове, бижута, шифон и разбира се – много черно в новогодишния ти тоалет! Виж някои идеи!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Тест: Колко добре се познавате?

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

 

От А до Я: БГ сериалите
2011 година беше Годината на български сериали и БРАВО приятно се изненада от това. Но пък не достатъчно, за да си глътне азбуката!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Дневникът на едно пиянде“, „Когато падне мрак“, „50/50“

2011 в кадър: Най-добрите филми!
„Черният лебед донесе вода за слонове от непознати води на зазоряване, преди да бъде отвлечен по приятелски от агентите на съдбата и Мечо Пух“. Трудно е да побереш шедьоврите на киното в едно изречение, особено за цяла година... БРАВО им отдели заслужено място!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Плакати:
Рафи, Рияна, Джъстин&Mила, Big Time Rush
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 06.01.12.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer