Приключения с книги

9,00 лв.
Не е налично

Това е последната книга на Ясен Антов. Посвещава я на майка си, детска учителка.След толкова фейлетони, статии, разкази, пътеписи, той сякаш сяда да си почине след продължило десетилетия пътуване. Поглежда назад и започва да разказва в типичния за него стил - увлекателно и ведро. Разказва за хора и книги, на които се е възхищавал. Хора и книги, на които е признателен. Хора и книги, които е откривал. Хора и книги, които времето не e успяло да похаби.

 Автор
 Ясен Антов
 Тип
 Книги от съвременни български автори
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 160 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542705581

Това е последната книга на Ясен Антов. Посвещава я на майка си, детска учителка.

След толкова фейлетони, статии, разкази, пътеписи, той сякаш сяда да си почине след продължило десетилетия пътуване. Поглежда назад и започва да разказва в типичния за него стил – увлекателно и ведро. Разказва за хора и книги, на които се е възхищавал. Хора и книги, на които е признателен. Хора и книги, които е откривал. Хора и книги, които времето не e успяло да похаби.

Неусетно приятното четиво се превръща от книга-спомен в книга-призив. Ясен Антов обръща поглед напред и изписва на страница първа: „Ако искаш да направиш добро, хвани за ръката дете и го заведи в книжарница“.

* * *

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer