1: Един удар на сърцето

14,90 лв.
Не е налично

Стела дори не подозира, че Италия ще й даде нова причина да живее, когато решава да посети братовчедка си Лиза в Генуа…

Стела е прекарала последните десет месеца от живота си в местене от болница в болница. Лекарите казват, че са отстранили всички тумори, но не могат да бъдат напълно сигурни. След три месеца тя трябва да се завърне за профилактичен преглед, въпреки че се чувства по-добре отвсякога. Затова и не може да си прави никакви планове за бъдещето. Единственото, което иска, е да отиде някъде, където никой не я познава, където може да си почине и да забрави за всичко. Където може да се запознае с хора, които няма да мислят за нея като за момичето, загубило баща си и брат си в катастрофа. Момичето, което се бори с рак. Където ще се забавлява, дори само за няколко месеца.

 Автор
 Теодора Костова
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Един удар на сърцето
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 448 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542715948
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

„Обожавам тази книга. Самата аз се влюбих в Макс. Бях готова да се боря със Стела за него. Красив сюжет. Не можех да оставя книгата. Бях тотално очарована.“
Вероника Бейтс, писател

* * *

Теодора Костова е родена в София, но живее в Лондон със своя съпруг и сина си от дванайсет години. Прави своя литературен дебют през 2010 г., но придобива по-голяма популярност три години по-късно, когато издава самостоятелно първата част от своята трилогия „Един удар на сърцето“. Преди това е работила като журналист, редактор, личен асистент и интериорен дизайнер, но споделя, че докато всичко друго й омръзва, писането е единственото, към което се завръща винаги.

* * *

Книги за любов. Без предразсъдъци.

Мария Димова Тодорова 06/01/2016

Книгата е страхотна.Искам да попитам дали ще издадете скоро втората книга от поредицата.

Мариела Борисова Шапчева 02/03/2016

Страхотна книга, забавна, увлекателна и трогателна. Интересен сюжет, който на моменти ме оставяше буквално със зяпнала уста. Определено предизвика крайни емоции в мен от смях до сълзи. С нетърпение очаквам в България книга 2 и още други от авторката.

Добавяне на коментар:
spacer