3: Възпламени ме

19,90 лв.

Някой ден мога да се счупя.
Някой ден мога да счупя оковите си.

Съдбата на Пункт Омега е неясна. Всички, за които някога Джулиет е милеела, може вече да са мъртви. Войната може да приключи, преди да е започнала.

Джулиет е единствената, която стои на пътя на Възобновителите. Тя знае, че ако трябва да оцелее, то те трябва да загинат.

Но, за да се пребори с Възобновителите и мъжа, който почти я уби, младата жена трябва да потърси помощта на последния човек, на когото някога е мислила, че ще може да се довери – Уорнър. И докато дават всичко от себе си, за да победят врага, Джулиет ще открие, че нещата, които е мислила, че знае за Уорнър, способностите си и дори Адам, са били лъжа.  

Вижте всички издадени книги от поредицата РАЗБИЙ МЕ.

 Автор
 Тахере Мафи
 Тип
 Антиутопии
 Поредица
 Разбий ме
 Възраст
 14+
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 336 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542714736

Поредицата „Разбий ме” се издава в над 25 държави, като огромният успех на романите не остава скрит на филмовите продуценти и правата за екранизацията са закупени от 20th Century Fox.

* * * 

Тахере Мафи е авторът на суперуспешната поредица „Разбий ме”. Родена и отраснала в малък град в Кънектикът, днес живее в Калифорния. Когато няма нищо за четене подръка, чете опаковки на бонбони, купони и стари рецепти. Може да я посетите онлайн на taherehbooks.com или да я последвате в twitter @TaherehMafi

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer