17: Златната топка

6,99 лв.
Не е налично

Хюи, Дюи и Луи получават специална мисия! Те имат честта да връчат една топка на победителите от Европейското първенство по футбол в Киев. В навечерието на голямото събитие обаче в Дъкбург се случва инцидент - прочута колекция от бижута е открадната от Музея на изкуствата. Разбира се, момчетата нехаят - нали заминават за финала за Евро купата! Замислят се едва когато похитител подгонва тях и чичо им Доналд из влака за Украйна, опитвайки се да отмъкне топката под носа им. Преди да разбереш защо тази топка е толкова ценна, ще се насладиш на много екшън и дриблиране от класа!

И чичо Скрудж е на път да отбележи голям гол! Той тръгва на пътешествие към селището на стари златотърсачи и макар да разбира, че слизането в недрата на планина с вряща магма не е като да си правиш сауна у дома, накрая остава доволен. Той намира златните плочки, изляти от лавата на вулкана Катабум, и удоволствието от това да не знаеш в кого е топката - в твоите ръце или в тези на съдбата.

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Комиксови книги
 Поредица
 Макрокомикс
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 192 цветни
 ISBN/Баркод
 977131404506317

Хюи, Дюи и Луи получават специална мисия! Те имат честта да връчат една топка на победителите от Европейското първенство по футбол в Киев. В навечерието на голямото събитие обаче в Дъкбург се случва инцидент – прочута колекция от бижута е открадната от Музея на изкуствата. Разбира се, момчетата нехаят – нали заминават за финала за Евро купата! Замислят се едва когато похитител подгонва тях и чичо им Доналд из влака за Украйна, опитвайки се да отмъкне топката под носа им. Преди да разбереш защо тази топка е толкова ценна, ще се насладиш на много екшън и дриблиране от класа!

И чичо Скрудж е на път да отбележи голям гол! Той тръгва на пътешествие към селището на стари златотърсачи и макар да разбира, че слизането в недрата на планина с вряща магма не е като да си правиш сауна у дома, накрая остава доволен. Той намира златните плочки, изляти от лавата на вулкана Катабум, и удоволствието от това да не знаеш в кого е топката – в твоите ръце или в тези на съдбата.

Макрокомикс

Макрокомикс

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer