BRAVO 8/2012

1,70 лв.
Не е налично

Едната е руса, другата тъмнокоса, но това не е единствената разлика между тях! Двете дами от корицата на БРАВО 8 са доста различни и на възраст, и като излъчване, и като стил, но и за двете важат две неща: първо, те са едни от най-популярните лица на света и второ, макар и по различни причини и двете ще кацнат на родна земя. Подробностите ще научиш в броя, в който те очакват още: три специални интервюта с триото от "Игрите на глада", един звезден дуел между двама от любимите новаци и пет факта, които е добре да знаеш за Шер Лойд. В БРАВО 8 ще откриеш и: интервю без думи с Боряна от "Седем часа разлика", репортаж от концерт на Black Vеil Brides и специални съвети за начинаещи ди-джеи. Не, не са пропуснати и традиционните четири плаката. Кой от тях ще закачиш?

18 април - 1 май 2012
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Едната е руса, другата тъмнокоса, но това не е единствената разлика между тях! Двете дами от корицата на БРАВО 8 са доста различни и на възраст, и като излъчване, и като стил, но и за двете важат две неща: първо, те са едни от най-популярните лица на света и второ, макар и по различни причини и двете ще кацнат на родна земя. Подробностите ще научиш в броя, в който те очакват още: три специални интервюта с триото от „Игрите на глада“, един звезден дуел между двама от любимите новаци и пет факта, които е добре да знаеш за Шер Лойд. В БРАВО 8 ще откриеш и: интервю без думи с Боряна от „Седем часа разлика“, репортаж от концерт на Black Vеil Brides и специални съвети за начинаещи ди-джеи. Не, не са пропуснати и традиционните четири плаката. Кой от тях ще закачиш?

* * *
От корицата
Селена Гомез и Лейди Гага: По света и у нас
След купищата слухове вече е факт: Две от най-големите световни звезди стягат куфарите за България! БРАВО ти разкрива подробностите.
 

Цветът на сезона в снимки: Ванеса Хъджънс, Тейлър Суифт, Майли Сайръс, Фърги, Виктория Джъстис

VIP Тweet: Крис Браун, Джаред Падалеки, Ашли Тисдейл, Мат Лантър, Бела Торн

Шер Лойд: 5 факта, които трябва да знаеш за нея
Тя издаде дебютния си албум Stick + Stones в края на миналата година в Англия. От 10 април дискът щурмува и американския пазар. БРАВО ти разкрива 5 факта, които трябва да знаеш за новата Шер!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Black Vеil Brides: Рокерите на живо!
Тяхната рецепта за успех – глем метъл, тежък грим и разбиващ саунд! БРАВО ти разказва един концерт на BVB в снимки!

I Love K-POP, Част VI: Kara
Името на групата идва от гръцката дума chara (χαρα? ), която означава „радост“, „удоволствие“. Тази банда сладурани обаче превежда името си като „сладка мелодия“! И има защо...

BRAVO Музика

Остин Vs. Конър: Дуелът на новаците
Тези сладури с клипчета в Интернет може би са следващите големи открития на музикалната сцена!

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели рамка за снимка!

ФенТест: Колко добре познаваш Оne Direction?

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

ХАЙ-ТЕК: Зад пулта - Диджей съвети за любители
Да пускаш като истински професионалист – тук ще откриеш всичко, от което се нуждаеш!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Тест: Кой домашен любимец е за теб?

Стил: Избери перфектния цвят!

Хороскоп: Личният ти астро календар

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

 

Дженифър, Джош и Лиам: Ексклузивно с триото от „Игрите на глада“
Само пред БРАВО Джош, Дженифър и Лиам издават всичко за своите роли в суперпродукцията и разкриват какво обичат и за какво се борят в личния живот!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Боряна от „Седем часа разлика“: Интервю без думи
азват, че приятелството идва тогава, когато мълчанието помежду ви стане приятно... Ами в такъв случай БРАВО има удоволствието да ти представи своята добра приятелка – Боряна Братоева от „7 часа разлика“ в едно интервю без думи!

Киноновини: „Бойни кораби“

Даниел Радклиф: Страховете на актьора от „Жената в черно“
Новият му филм е толкова ужасяващ, че плаши самия Дан!

BRAVO Кино

Плакати:
Green Day, Aриана Гранде, Деми Ловато, Крис Браун
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 27.04.12.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer