BRAVO 7/2013

1,70 лв.
Не е налично

Ти я пожела и тя вече е факт: колекцията на любимите ти вампири от Мистик Фолс! В брой 7 на БРАВО ще разбереш защо всички обичат Нина, ще се запознаеш със сеулската сензация ЕXO, а тоалетите на любимите си звезди на тазгодишните Kids’Choice Awards ще ти вдъхнат свежи модни идеи за пролетта! Майли Сайръс ще разбули мистерията около годежния си пръстен, а момичетата от Little Mix влизат в ролята на д-р Околийски, за да ти дадат няколко полезни любовни съвета! Плакатите са на Рияна, Найл Хоран, 30 Seconds To Mars и "Купонджйики", но не пропускай да видиш и първите снимки от киносензацията "Игрите на Глада: Възпламеняване"! Черешката на тортата са две ексклузивни интервюта с Михаела Филева и ЛОГО 5! Очаквай ни на 3 април!

3 - 16 април 2013
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Ти я пожела и тя вече е факт: колекцията на любимите ти вампири от Мистик Фолс! В брой 7 на БРАВО ще разбереш защо всички обичат Нина, ще се запознаеш със сеулската сензация ЕXO, а тоалетите на любимите си звезди на тазгодишните Kids’Choice Awards ще ти вдъхнат свежи модни идеи за пролетта! Майли Сайръс ще разбули мистерията около годежния си пръстен, а момичетата от Little Mix влизат в ролята на д-р Околийски, за да ти дадат няколко полезни любовни съвета! Плакатите са на Рияна, Найл Хоран, 30 Seconds To Mars и „Купонджйики”, но не пропускай да видиш и първите снимки от киносензацията „Игрите на Глада: Възпламеняване”! Черешката на тортата са две ексклузивни интервюта с Михаела Филева и ЛОГО 5! Очаквай ни на 3 април!

* * *
От корицата
Вампирите от Мистик Фолс! Част I:
Всички обичат Нина!
 

Постове в мода и снимки: Kids‘Choice Awards 2013

BRAVO Звезди

The Script: „Странно е да си известен”

Безопасно близко до Михаела Филева

Exo: Разделяй и владей!

BRAVO Звезди

Любовните съвети на Little Mix!

BRAVO Звезди

ЛОГО 5: „Учим хората да говорят правилно!“

Джъстин Тимбърлейк се завърна!

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели чаша с любима звезда!

Ема Робъртс: Звезден тест

Фийби Тонкин: Блицинтервю

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1142 София, ул. "Фритьоф Нансен" 9, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Как изглежда стаята ти?
Плюс: Коя звезда е най-подходяща за твой приятел/-ка?

Фотороман: Песен за теб!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 
Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO Любов

 

Първите снимки от Игрите на глада: Възпламеняване

BRAVO Кино

Киноновини: „Гамбит“, „Скитница“ „Цветът на хамелеона“

Плакати:
Рияна, Найл Хоран, 30 Seconds To Mars и „Купонджйики”
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 12.04.13.
София Георгиева Божкова 03/04/2013

Списанието е супер, имам всички броеве за 2011 и 2012 и сега събирам за тази година, може ли да пуснете плакат на Black Veil Brides :) Благодаря ви предварително :* Чудесни сте !

Добавяне на коментар:
spacer