BRAVO 4/2016

1,80 лв.
Не е налично

БРАВО 4 ще те срещне със звездите Бела Торн, Михаела Филева, Джо Джонъс, Тейлър Суифт, 5SOS, Ариана Гранде, Шон Мендес, Джъстин Бийбър, Кендъл и Кайли Дженър, Трой Сиван и много други! Очакват те нови статии в любимите ти рубрики от списанието! Плакатите в броя са LITTLE MIX, СЕЛЕНА ГОМЕС,ПЛАМЕН & ИВО, ДЖЕСИ ДЖЕЙ.

20 февруари - 11 март 2016
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през събота)
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Звезди

Звезден стил: Бела Торн, Михаела Филева, Джо Джонъс, Тейлър Суифт

Уникални рокли, конфузни пози и издънки – коя звезда блесна тази седмица на червения килим, ще разбереш от модната полиция на БРАВО!

5SOS: Флиртове и срещи с момичета

5SOS споделят личните си преживявания само пред БРАВО!

Рекордите на Ариана Гранде в цифри

Тя може да е висока само 1,53 м, но това не й пречи да разбива на пух и прах музикалната конкуренция с таланта си и да изпъква сред всички момичета със стил и финес. БРАВО ти докладва!

Шон Мендес срещу Джъстин Бийбър в звезден дуел

В последно време все по-често сравняват новоизгрялата звезда Шон Мендес с всеобщия любимец Джъстин Бийбър. Дали Шон ще запази челните си позиции в музикалното си поприще предстои да разберем. Междувременно решихме да изправим един срещу друг двамата тийн титани, за да премерят силите си!

25 звездни факта за Кендъл и Кайли Дженър

Двете сестри от клана Кардашиян не са просто риалити звезди или модели. Те са модни икони и истинско доказателство, че ако си достатъчно упорит и вярваш в мечтите си, те рано или късно се превръщат в реалност!

Трой Сиван: „Започнах да се занимавам с музика заради Ейми Уайнхаус!“

Готиният австралиец е само на 20 години, а има 4 милиона последователи в YouTube и роля в „Х-мен“!

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Моден подиум: Облечи се като любимата си звезда!

Искаш да блестиш като звезда? БРАВО ти показва как да се облечеш като твоите любимци и откъде може да намериш дрехи, също като техните....

XL-Тест: Пада ли си по мен?

Когато го/я видиш, сърцето ти започва да бие като лудо, но не знаеш дали той/тя си пада по теб? Направи теста, за да разбереш!

Смях: Колко време ще оцелееш в „Игра на тронове“?

Любов

Откровено: Можеш да попиташ всичко!

Консултация: Кавги и гняв? Време е за компромис!

На всеки се случва да побеснее, да се почувства провокиран и да обиди някого. Но сигурно си забелязал/-а, че след това ти минава и дори съжаляваш за казаното. Затова когато спориш с друг човек е важно да запазиш спокойствие. Ето как да го постигнеш:

Кино и TV

„Имало едно време“: Загадките на подземния свят

Този март ни очакват нова порция вълнуващи епизоди! В тях Ема Суон и компания ще трябва да се изправят лице в лице с миналото и да се потопят в един привидно нов свят, който обаче ще се окаже до болка познат...

 

Късметлии в жребиите...

Списание BRAVO във Facebook

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer