BRAVO 19/2011

1,70 лв.
Не е налично

Казват, че човек знае "и 2, и 200" - и малко, и много; и лошо, и хубаво; и компромиси, и перфекционизъм. Както повечето клишета, и това е вярно. Но това не значи, че ще се съобразим. Избираме си категорично 200 - не само защото точно БРАВО 19/2011 е броят 200 поред от 2004 г. досега (включително всички специални издания). Избираме 200, защото е символ на плюса, и на това да няма компромиси - нито с качеството, нито с твоите желания. А последните ще откриеш точно в този брой - анонса на победителите от анкетата на БРАВО плюс свежи интервюта, погледи отблизо и новини, които включват много имена, които "знаят 200" - от Тейлър Лаутнър на корицата до Оne Direction, Давид Гета, Рияна, Робърт Патинсън и Лиа Мишел.Честити 200 броя БРАВО! И не забравяй, че в някои игри на карти 200 е и много желано печелившо "каре". За БРАВО 200 си ТИ. Благодарим!

21 септември - 4 октомври 2011
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Казват, че човек знае „и 2, и 200“ – и малко, и много; и лошо, и хубаво; и компромиси, и перфекционизъм. Както повечето клишета, и това е вярно. Но това не значи, че ще се съобразим. Избираме си категорично 200 – не само защото точно БРАВО 19/2011 е броят 200 поред от 2004 г. досега (включително всички специални издания). Избираме 200, защото е символ на плюса, и на това да няма компромиси – нито с качеството, нито с твоите желания. А последните ще откриеш точно в този брой – анонса на победителите от анкетата на БРАВО плюс свежи интервюта, погледи отблизо и новини, които включват много имена, които „знаят 200“ – от Тейлър Лаутнър на корицата до Оne Direction, Давид Гета, Рияна, Робърт Патинсън и Лиа Мишел.

Честити 200 броя БРАВО! И не забравяй, че в някои игри на карти 200 е и много желано печелившо „каре“. За БРАВО 200 си ТИ. Благодарим!

* * *
Новини: Свежи слухове и факти
Mix: Джъстин Бийбър, Тейлър Суифт, Jedward, Парис Хилтън, Томас Декър, Амбър Райли
 

Новини: Ашли и Ванеса, Бритни, My Chemical Romance

Вики Терзийска: Интервю с водещата на „Гласът на България“
БРАВО се разходи зад кулисите на „Гласът на България“ – видя шоуто отвътре и разпита водещата Вики за онова, което не се вижда!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Рияна: Момичето хамелеон
Звездата е неузнаваема в реклама на Armani

Давид Гета: „Моят наркотик е музиката!“
Диджеят разказва младежките си грехове пред БРАВО!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Оne Direction: X Factor по света и у нас
Английските момчета са новите звезди!

Лиа, Иън, Пинк: За животните с любов
Лиа, Иън и Пинк в защита на онези, които не могат да се защитят сами!

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели албум на любима звезда

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

Бийтбокс: Бързите усти на България
В края на 70-те бийтбоксът се нарича „инструментала на бедния“. Днес уличното изкуство от гетата се качва на голямата сцена. В случая – на тази под Паметника на съветската армия. Финалът на националния ни турнир стана едно от най-важните бийтбокс събития в Европа. Освен перкусионни звуци БРАВО се опита да изкара и няколко думи от участниците.

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Фотороман: Болен от любов
Мартин е от онези хора, които лесно се разсейват и трудно помнят дати. Приятелката му Лили обаче не приема тези му особености откъм смешната страна. И когато той за пореден път пропуска важна тяхна среща, тя решава да сложи край. С SMS!

Тест: Колко обичаш животните?

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

„Зазоряване“: 10 отговора, които трябва да знаеш
Изгледа ли новия трейлър? Е, значи със сигурност нямаш търпение до 18 ноември, когато е световната премиера на първата част от последния „Здрач“ филм. Ако все още не си прочел/-а книгите, със сигурност имаш въпроси. Подготви се с отговори на 10 от тях! А след това просто прочети сагата!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Тейлър Лаутнър: От А до Я
Тези дни той наистина е отвлечен. От мислите на милионите фенове (и най-вече фенки), които тази година имат щастието да го гледат в два филма – „Отвлечен“ и „Здрач: Зазоряване – част 1“. Говорим за вълка, а той в... от А до Я!

Киноновини: „Отвлечен“, „Скъпа, няма не мога“, „Оглупели от любов“

Плакати:
Миро, Кейти Пери, "Физика или химия", "Тримата мускетари"
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 30.09.11.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer