20% Отстъпка

Комплект от петте романа ПЪРСИ ДЖАКСЪН И БОГОВЕТЕ НА ОЛИМП

51,60 лв.
64,50 лв.
Спестявате: 12,90 лв.

Поръчайте петте романа ПЪРСИ ДЖАКСЪН с корици от илюстратора ДЖОН РОКО (2016) и спестете 12,90 лв. (20%) от общата им цена!

Начинаещ 18/02/2020

Здравейте! Каква е последователността на четене на поредиците от книги на Риърдън за различините митологии и съпътстващите ги книги? Ще издадете ли илюстрованото издание на първата книга? Благодаря за отговорите!

Егмонт България 27/02/2020

Здравейте! Първата поредица, която Рик РИЪРДЪН създава е ПЪРСИ ДЖАКСЪН И БОГОВЕТЕ НА ОЛИМП. От тази поредица са книгите са „Досиетата на героя“ (1); „Дневниците на героя“ (2); „Гръцките богове на Пърси Джаксън“ (3); „Гръцките герои на Пърси Джаксън“ (4); „Поверително от Лагера на нечистокръвните“ (5). Следва поредицата ГЕРОИТЕ НА ОЛИМП. След нея са книгите от ХРОНИКИТЕ НА КЕЙН и МАГНУС ЧЕЙС И БОГОВЕТЕ НА АСГАРД. Последната поредица от Рик РИЪРДЪН е ИЗПИТАНИЯТА НА АПОЛОН, като световната премиера на последния, пети том е през м. септември. Книгите от всяка поредица ще откриете номерирани в сайта ни, както комплекти от тях на преференциални условия. За повече информация за нови издания, следете новините на сайта ни и във Фейсбук. Поздрави, екипът на издателство ЕГМОНТ

Петя Ангелова Пиронкова 05/12/2020

Имате ли комплекта на английски език от поредицата на Рик Риърдън "Пърси Джаксън и боговете на Олимп"? Благодаря предварително

Зорница Димитрова Димитрова 17/01/2021

Книгите пристигнаха и са просто невероятни. Винаги си казвам ,,Хайде още една глава,, ,,Оо само още една глава,, и книгата свършва по бързо от очакваното. Посъветвах се с няколко приятели също книгомани като мен и не ми препоръчваха поредицата, но аз все пак си я взех и въобще не съжалявам.

Пламена Евстатиева 06/02/2021

Здравейте! Поредицата в set box ли се предлага или включва само екземплярите? Английското издание на поредицата с тези корици има прекрасно оформление в допълнение с set box-a . Би било чудесно , ако се предлагат и по този начин. Благодаря предварително за отговора Ви.

Егмонт България 08/02/2021

Здравейте, към момента не е включен специален set box, но ви благодарим, че ни писахте, т. к. работим активно в това направление. Надяваме се, скоро да можем да зарадваме потребителите със специално създадени кутии. Благодарим още веднъж.

Добавяне на коментар:
spacer