2: Най-грозната от всички

12,90 лв.
Не е налично

Наближава Денят на наследството, в който учениците от „Евър Афтър Хай” трябва да дадат обет, че ще следват стъпките на приказните си родители...

 Автор
 Шанън Хейл
 Марка
 Ever After High
 Тип
 Фентъзи романи
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 376 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542715085

Наближава Денят на наследството, в който учениците от „Евър Афтър Хай” трябва да дадат обет, че ще следват стъпките на приказните си родители. Рейвън, дъщерята на Злата кралица, отказва да подпише Книгата на легендите, отхвърляйки своята съдба и излагайки всички останали на риск.

Епъл, дъщерята на Снежанка, не иска да приеме, че Рейвън е просто една непрекъснато създаваща проблеми бунтарка. Но изборът на Рейвън означава, че Епъл може никога да не получи отровната ябълка, принца и кралството, които ѝ се полагат.

Внезапна опасност надвисва над Маделин от Страната на чудесата и сега Рейвън и съперничката ѝ ще трябва да съберат враждуващите лагери. Дали ще успеят да сложат край на своите противоречия или ще отнемат щастливия край на всички веднъж завинаги?

* * *

Шанън Хейл е една от най-продаваните авторки на New York Times с шест романа за тийнейджъри. Писателката и съпругът ѝ живеят близо до Солт Лейк Сити, Юта, с четирите си малки деца и домашния си любимец – малко пластмасово прасе.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer