1: Книгата на легендите

12,90 лв.
Не е налично

Новото поколение приказни герои е на път да открие, че да се превърнеш в легенда е по-сложно от това да си предопределен за велики дела и че приятелството е по-силно от което и да било проклятие...

 Автор
 Шанън Хейл
 Марка
 Ever After High
 Тип
 Фентъзи романи
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 280 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542714330

Всяка година в Деня на завета учениците от гимназия Eвър Афтър подписват Книгата на легендите и се обричат да бъдат следващото поколение Снежанки, принцове и зли кралици. Всички вярват, че отказът да поставиш името си на страницата на Книгата означава, че ти и историята ти ще изчезнете завинаги. Пуф!

Рейвън Куин обаче има съмнения. Като дъщеря на Злата кралица, нейната съдба е да даде отровната ябълка на дъщерята на Снежанка. Но в сърцето на Рейвън се крият бунтовнически искрици и тя знае едно нещо със сигурност: да е зла е тооолкова не в нейн стил.

От друга страна, Епъл Уайт, дъщерята на Най-красивата от всички на Земята, няма търпение да дойде Денят на завета! Това е мигът, в който ще сложат печат на съдбата си да бъде вечно щастлива. Но нейният път се преплита с този на Рейвън, а ако бунтарката не подпише Книгата на легендите, това би означавало, че последното изречение в историята и на двете ще гласи: „И те не заживели щастливо до края на дните си!“. Краят е само начало.

* * *

Шанън Хейл е една от най-продаваните авторки на New York Times с шест романа за тийнейджъри. Писателката и съпругът ѝ живеят близо до Солт Лейк Сити, Юта, с четирите си малки деца и домашния си любимец – малко пластмасово прасе.

Ever After High

Ever After High

 

A photo posted by EgmontBulgaria (@egmontbulgaria) on

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer