ПАЛАС ПЕТС - книга с шаблони за рисуване

14,90 лв.
Не е налично

Превърни се в малък художник с домашните любимци на принцесите!

Забавлявай се, опознай любимите си герои и нарисувай удивителни картини! С осемте шаблона ще сътвориш прекрасни рисунки – оцвети ги с пастели, флумастери или бои. Те ще са чудесна декорация за дома или страхотен подарък за близки и приятели!

 Марка
 Палас Петс
 Тип
 Книги с шаблони за рисуване
 Възраст
 4+
 Корица
 Твърда, със спирала
 Формат
 24 x 21
 Страници
 16 цветни от картон
 Включва
 8 шаблона
 ISBN/Баркод
 9789542709428

Страхотни идеи за творчество

Нарисувай сладките домашни любимци на принцесите! Използвай флумастери или моливи, за да очертаеш силуетите на героите. После ги оцвети и нарисувай фона. Можеш да повториш, колкото пъти искаш!

Можеш да използваш и гъба, напоена с боя. Измий я, преди да смениш цвета. Така направените картини са идеален подарък за приятели или чудесна декорация за стаята ти!

Книга с шаблони за рисуване

Как да използваш книгата?
Разгърни внимателно страницата, на която се намира шаблонът, по който искаш да рисуваш. Постави го върху лист хартия. За да ти е по-лесно, използвай корицата като подложка. Придържай здраво и повтаряй контурите. Така ще получиш картинката, която можеш да оцветиш.

Книгата не е подходяща за деца на възраст под 3 години.

Книга с шаблони за рисуване

Книга с шаблони за рисуване

Книга с шаблони за рисуване

Симона Ивайлова Вълчова 05/07/2016

Това детско много ми харесва защото е за деца на моята възраст и много ми допадат героите сега ще рисувам тези герой и много се вълнувам кажете ми откъде мога да ги взема рисунки много обичам да рисувам затова сега ще ги нарисувам рисувам като художник ще бъда художник ще продавам картините си рисуват ще ги продавам ще изкарвам пари и много се гордея със мене

Симона Ивайлова Вълчева 05/07/2016

Обичам това е всичко гордея се със себе си така ще го нарисувам и много го обичам и ще го пуснат ли отново не знам и ако го пуснат по добре

Добавяне на коментар:
spacer