1: Сладко палаво момче

14,90 лв.
Не е налично

Свалките за една нощ трябва да се случват с някой удобен или пък ужасно убедителен, или някой, който ще те накара да съжаляваш. Не трябва да се случват с мъж като него.

Миа Холанд е ужасена от посоката, в която бъдещето й поема. След луд уикенд в Лас Вегас в чест на дипломирането й , тя взима най-спонтанното решение в живота си – да последва Ансел Гиом – нейната сладка, палава тръпка – във Франция за лятото и просто да… Играе.

Когато обаче започват да се появяват чувства зад провокативните роли, които двамата играят, и техният временен маскарад започва да се усеща като истински, Миа ще трябва да прецени дали принадлежи на света, който е напуснала, защото нищо не е било наред, или на този, който все още е нов за нея и изглежда така далечен…

 Автор
 Кристина Лорен
 Тип
 Романтика и еротика
 Поредица
 Сладко палаво момче
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 400 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542715993
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Кристина Лорен

Кристина Лорен е псевдоним, под който пишат дългогодишните приятелки Кристина Хобс и Лорен Билингс. Първата им творба е публикувана през 2009 г. и оттогава те имат зад гърба си няколко романа за тийнейджъри и възрастни. Може да ги откриете онлайн на ChristinaLaurenBooks.com.

* * *

Книги за любов. Без предразсъдъци.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer