2: Опасни тайни

12,90 лв.
Не е налично

Високи, тъмнокоси и смъртоносни, братята Уокър управляват „Уокър Секюрити“. Всеки от тях има уникални умения, но тримата си приличат във важните неща. Пламенни са с тези, които обичат, неумолими са, когато се борят за нещо, в което вярват, и са убедени, че никоя кауза не е прекалено трудна и никоя опасност – прекалено голяма. Те са винаги предани и резултатите са тяхната награда.

За успешната бракоразводна адвокатка Джули Харисън е ясно, че истинската любов не съществува. Тя е твърдо решена да не допусне грешката на своите клиенти, за които жените са просто допълнение към интериора. Затова младата красавица държи всички мъже на разстояние. Всички, с изключение на Люк Уокър, харизматичният собственик на „Уокър секюрити“, който е разбил сърцето й и когото така и не може да забрави.

Дните на Люк като морски тюлен са вече зад гърба му и единственото нещо, което липсва в живота му, е Джули – жената, която винаги е обичал и която никога не е можел да има.

Изправена пред смъртна опасност, тя може да разчита единствено на Люк. Ще успеят ли двамата да открият пътя към щастието си, преди да настъпи краят?

 Автор
 Лиза Рене Джоунс
 Тип
 Романтичен трилър
 Поредица
 Братята Уокър
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 280 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542717928
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer