Слепият херцог

12,90 лв.
Не е налично

Като дъщеря на прочут автор Изолда Офелия Гуднайт е израснала с приказки за храбри рицари и благородни девойки. Тя никога не се е съмнявала, че в бъдещето й ще има романтика. Книгите обещават безбройни възможности.

Но докато расте, Изи зачерква тези истории – една по една. Грозното патенце превръща ли се в лебед? Отвлича ли я красив разбойник? Спасява ли я красив принц от слугуването? Не, не и не. Сега Изи се отказва от романтиката. По-скоро ще си уреди покрив над главата. Че какви приказки за сбъдване за една обедняла двадесет и шест годишна жена, която никога не е била дори целувана?

Ами… ето тази приказка..

 Автор
 Теса Деър
 Тип
 Историческа романтика
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 328 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542717027
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Теса Деър е автор на бестселъри на New York Times и USA Today, включващи дванадесет исторически романтични романа и четири новели. Като библиотекарка по професия и любителка на книгите по душа Теса живее в Южна Калифорния със своя съпруг, двете им деца и двойка котки.

* * *

Книги за любов. Без предразсъдъци.

Анелия Стефанова Георгиева 11/04/2016

Искам само да попитам. Тази книга има само 1 част или ?.... Не е със връзка между други книги или нещо подобно... Ако може да знам.. Бих се радвала за информация по въпроса ми.

Добавяне на коментар:
spacer