2: Мистерията на изчезналия амулет

12,90 лв.
Не е налично

Една забранена книга. Библиотека, водеща към друг свят, и книжар, обгърнат със загадъчни сенки. Една жена, чийто избор вещае бъдещето на човечеството.

МакКайла Лейн е съвсем обикновена съвременна жена. Или поне така си мисли, докато нещо необикновено не й се случва. Когато убиват сестра й, само една следа води към убиеца - загадъчно съобщение на мобилния й телефон. В търсене на отговори Мак заминава за Ирландия, за да потъне в мрачен свят, където нищо не е такова, каквото изглежда. Където доброто и злото носят една и съща коварно-съблазнителна маска. Скоро Мак се изправя пред още по-голямо предизвикателство: да остане жива достатъчно дълго, за да се научи да използва силата, която не е предполагала, че притежава. Сила, която й позволява да вижда отвъд човешкия свят, в опасното царство на фае...

Пленителни същества, древна тайна, нежелана истина, история, която ще ви изпепели. Бестселър на New York Times, книгата е преведена в повече от 50 страни по света.

 Автор
 Карън Мари Монинг
 Тип
 Паранормална романтика
 Поредица
 МакКайла Лейн
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 320 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542712114
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Бях обикновено момиче, но това се промени една нощ в Дъблин. Тогава видях първия Фае и бях завлечена в свят от опасни безсмъртни същества и древни тайни...

В битката да остане жива МакКайла Лейн трябва да открие Шинсар Дъб. Това е книга на над милион години, създадена от най-черна магия, която държи ключа към господството над света. Преследвана от наемници, заобиколена от тайнствени фигури, на които не може да се довери, Мак се разкъсва между чувствата си към двама смъртоносни и могъщи мъже. В’лане, принцът на Фае, и Джерико Баронс – мъж, колкото неустоим, толкова и опасен.

От векове сенчестото кралство на Фае съществува редом с човешкия свят. Сега стената между двете е на път да изчезне и Мак е единствената, която стои между тях.

* * *

Карън Мари Монинг

Карън Мари Монинг е бестселър автор на New York Times и носител на наградата RITA. Преди да се отдаде на писателската кариера, работи като барман, компютърен консултант и специалист по застраховане. Тя е автор на 15 романа, а книгите й са публикувани на близо 40 езика. Посетете я онлайн на karenmoning.com

* * *

Книги за любов. Без предразсъдъци.

 

Десислава Димитрова 29/03/2018

Радвам се, че книгите са излязли на един път. Защото всяка от тях има отворен край и те провокира да започнеш следващата без да се замислиш.

Даниела 23/04/2018

Определено закупуването и на 5 книги е задължително.Най силната поредица,която съм чела и изобщо ,като история.Върха ее!

Добавяне на коментар:
spacer