2: Мъж в сянка

12,90 лв.
Не е налично

Миналото им е белязано от предателство.

Бившият агент на ФБР Конър Маклауд никога няма да забрави деня, в който е трябвало да умре от ръцете на доверения си приятел Ед Ригс. Чувството за справедливост и лоялността към значката лишават Конър от това, което иска най-много - срамежливата и пленителна дъщеря на Ед - Ерин. Вече няма шанс за тях, но това не означава, че красотата й не го измъчва - денем и нощем. Ерин тайно фантазира за Конър от мига, в който погледите им се срещнат за първи път. Но това е преди неговите показания да изпратят баща й в затвора и светът й да се разпадне на парчета.

Настоящето е на път да ги промени.

Старият враг на Конър - Кърт Новак, е на свобода и младият мъж е готов на всичко, за да дащити жената, в която винаги е бил влюбен, от убиец, който се е зарекъл за брутална разплата... убиец със смъртоносното търпение на хищник.

 Автор
 Шанън Макена
 Тип
 Романтичен трилър
 Поредица
 Маклауд и приятели
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 464 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542712107
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Миналото им е белязано от предателство.

Бившият агент на ФБР Конър Маклауд никога няма да забрави деня, в който е трябвало да умре от ръцете на доверения си приятел Ед Ригс. Чувството за справедливост и лоялността към значката лишават Конър от това, което иска най-много – срамежливата и пленителна дъщеря на Ед - Ерин. Вече няма шанс за тях, но това не означава, че красотата й не го измъчва – денем и нощем. Ерин тайно фантазира за Конър от мига, в който погледите им се срещнат за първи път. Но това е преди неговите показания да изпратят баща й в затвора и светът й да се разпадне на парчета.

Настоящето е на път да ги промени.

Старият враг на Конър – Кърт Новак, е на свобода и младият мъж е готов на всичко, за да дащити жената, в която винаги е бил влюбен, от убиец, който се е зарекъл за брутална разплата... убиец със смъртоносното търпение на хищник.

* * *

Шанън Макена

Шанън Макена пише първите си 5 романтични романа под името Шанън Андерсън. Участвала е в няколко групи, които изпълняват музика от Средновековието и Ренесанса, преди да започне да се занимава професионално с писане. Посетете я онлайн на shannonmckenna.com

* * *

Книги за любов. Без предразсъдъци.

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer