Вход в сайта

3: Проклятието на титана

6/7

3: Проклятието на титана
9,90 лв.
Склад
Бройки
ПОЖЕЛАНО

До 22% отстъпка при пакетна поръчка на книги от поредицата!

С романа ПРОКЛЯТИЕТО НА ТИТАНА продължава вълнуващата история за приключенията на Пърси Джаксън. Но това ново приключение е започнало със страховито пророчество за смъртта на един от младите герои.

"…Стоварих се на земята. Виеше ми се свят. Отворих очи, бях в краката на Артемида, която с последни сили едва крепеше небосвода на раменете си.

– Бягай, момче! – изсъска тя. – Бягай!

Атлас самодоволно пое към мен. Мечът ми го нямаше. Беше отхвръкнал настрани. След няколко секунди отново щеше да се появи в джоба ми, но тогава вече нямаше да има никакво значение. Щях да съм мъртъв. Люк и Талия се сражаваха с настървението на диви зверове, край тях трещяха мълнии и светкавици. Анабет лежеше на земята и се мъчеше да се освободи от белезниците на китките си.

– Умри, геройче! – Атлас вдигна копието си, за да ме прониже."

[148601] 
 Напишете мнение

Вижте още:

Пакет ПЪРСИ ДЖАКСЪН
Пакет ПЪРСИ ДЖАКСЪН
Цена от
17,82 лв.

Информация

4: Битката за Лабиринта
4: Битката за Лабиринта
9,90 лв.

4: Отвъд гробницата
4: Отвъд гробницата
11,90 лв.

3: Изчезването на Уотсън
3: Изчезването на Уотсън
6,90 лв.

5: Хари Потър и Орденът на феникса
5: Хари Потър и Орденът на феникса
25,00 лв.

4: Зазоряване
4: Зазоряване
24,90 лв.

Изданието е поръчвано заедно с...

Цар Лъв Цар Лъв

"Цар Лъв" е история за приключенията на Симба и за превръщането му във възрастен и отговорен владетел на Лъвските земи… Още...

11,90 лв.
Книга за джунглата Книга за джунглата

В кошница насред реката плува едно детенце. Дали джунглата ще го подслони? Вълче семейство приема мъничето като свое и го… Още...

11,90 лв.
Бамби Бамби

Тази история започва на границата между зимата и пролетта, когато горските животни се събуждат от дългия си сън и оживяват… Още...

11,90 лв.
Питър Пан Питър Пан

Това е история, която повечето възрастни са забравили. Тя се е случвала много пъти преди и вероятно ще се случва… Още...

11,90 лв.
Любов Любов

ЛЮБОВ обединява в едно Изтока и Запада, минало и настояще, за да даде на читателя завладяващ, драматичен и жив разказ… Още...

14,90 лв.
2: Синът на Нептун 2: Синът на Нептун

Без спомени и без посока Пърси Джаксън се озовава в необикновен лагер за римски герои, където никой не гледа с… Още...

19,90 лв.

Добавете издания!