4: По-неживи от всякога

9,90 лв.
Не е налично

Чудовищата са свободни и Лала показва зъбите си с гордост. Но не щеш ли на прага й се появява татко Дракула и нещата поемат по доста призрачна пътека. Господин Ди счита, че РАД трябва да имат свое собствено училище, но Лала не е готова да се откаже от трудно спечелените от нея и приятелите й нови права. Когато чува за чудовищно яко ново състезание, което може да донесе на спечелилото училище национална рекламна кампания, решава да забие зъби в това предизвикателство. Лала е решена на всяка цена да спаси Мърстон Хай... но има голяма вероятност да умре - отново, докато се опитва.

 Автор
 Лийси Харисън
 Марка
 Monster High
 Тип
 Фентъзи романи
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 224 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542709633
Поредица МОНСТЪР ХАЙ във Facebook

Чудовищата са свободни и Лала показва зъбите си с гордост. Но не щеш ли на прага й се появява татко Дракула и нещата поемат по доста призрачна пътека. Господин Ди счита, че РАД трябва да имат свое собствено училище, но Лала не е готова да се откаже от трудно спечелените от нея и приятелите й нови права. Когато чува за чудовищно яко ново състезание, което може да донесе на спечелилото училище национална рекламна кампания, решава да забие зъби в това предизвикателство. Лала е решена на всяка цена да спаси Мърстон Хай... но има голяма вероятност да умре – отново, докато се опитва.

* * *

Авторът

„По-неживи от всякога” е четвъртата книга от поредицата „Монстър Хай” на американската писателка Лийси Харисън. Бакалавър по изящни изкуства от колежа „Емърсън”, тя работи 12 години в MTV. Зарязва кариерата си на старши директор по продукциите в музикалния канал, за да създаде супер успешните отвъд Океана поредици от романи The Clique,  Alphas и „Монстър Хай”. В интервюта Лийси споделя, че вдъхновение за „Монстър Хай” черпи от собствените си тийнейджърски години, опита си в MTV и разбира се едноименната марка кукли на „Мател”.

Повече за Лийси Харисън ще откриете на адрес lisiharrison.com.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer