Вход в сайта

3: Изчезването на Уотсън

14/17

3: Изчезването на Уотсън
6,90 лв.
Склад
Бройки
ПОЖЕЛАНО

Загадъчно убийство и търсене на изгубено древно съкровище вдигат на крак световноизвестния детектив Шерлок Холмс и неговите верни помощници, хлапетата от Отряда от улица „Бейкър“. Но те изпадат в смъртна опасност, щом започват разследването си из престъпния подземен свят на Лондон – и всичко това в духа на Викторианската епоха. Доктор Уотсън, верният спътник на Холмс, е отвлечен! По петите на членовете на Отряда тръгва друга банда! Около убежището им се появяват шифровани съобщения! Хлапетата скоро откриват, че между тях има шпионин. На кого може да се вярва и на кого не? Ще успее ли Отрядът да разреши загадката, преди предателят да погуби някой от членовете му?

[302000] 
 Напишете мнение

Изданието е поръчвано заедно с...

Аз съм на 5 Аз съм на 5

Весели приключения, забавни задачки и много интересни игри те очакват в тази книжка. Можеш ли да пишеш? А познаваш ли… Още...

3,99 лв.
Английски с Мики Маус Английски с Мики Маус

Колко е весело да учиш чужд език с Мики Маус и неговите приятели! В този картинен речник твоите любими герои… Още...

7,99 лв.
Краткият втори живот на Бри Танър Краткият втори живот на Бри Танър

Стефани Майър започва тази история отдавана. Далеч преди четирите романа от поредицата „Здрач“ да се превърнат в световен феномен. „Тогава… Още...

9,90 лв.
Пакет 39 КЛЮЧА Пакет 39 КЛЮЧА

Поръчка на книгите от поредица 39 КЛЮЧА на специални пакетни цени и с безплатна доставка! Още...

Цена от
20,23 лв.
Информация
Обноски на принцеса Обноски на принцеса

Всяка истинска малка принцеса трябва да има изискани обноски! Разгърни книгата и позволи на Снежанка, Пепеляшка, Бел, Аврора, Ариел и… Още...

11,90 лв.
2: Синът на Нептун 2: Синът на Нептун

Без спомени и без посока Пърси Джаксън се озовава в необикновен лагер за римски герои, където никой не гледа с… Още...

19,90 лв.

Добавете издания!
Безплатна доставка при поръчка
на стойност над 19,50 лв.