1: Сирена

9,90 лв.
Не е налично

Една трагична смърт ще постави началото на отчаяно разследване, при което тийнейджърката Ванеса Сандс и приятелите й ще разбулят ужасяваща тайна, която завинаги ще промени живота на момичето…Запознай се с трилогията на Триша Рейбърн СИРЕНА. Поредица, населена с хора и митични създания, в която реалното и свръхестественото, тайнственото и драматичното, любовта и страха съжителстват изненадващо хармонично, изплитайки едно неустоимо и изключително по рода си ърбън фентъзи.

 Автор
 Триша Рейбърн
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Сирена
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 352 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542705956

Смъртоносна опасност се крие във водите край градчето Уинтър Харбър и това лято там никой няма да е в безопасност.

За Ванеса и Джъстин Сандс е традиция да прекарват летните си ваканции в Уинтър Харбър, Мейн, и през повечето време да са с братята Кармайкъл. Това лято Ванеса е решена да добие поне малко от смелостта на по-голямата си сестра и най-после да преодолее своя страх от океана, а защо не и да превърне приятелството си със Саймън Кармайкъл в нещо повече.

Но когато вечерта след един семеен скандал Джъстин отива да скочи от върха на опасна скала, а на следващата сутрин тялото й е открито, изхвърлено на брега, Ванеса отказва да приеме, че това е самоубийство или нещастен случай. Съмненията й се затвърждават, когато открива, че сестра й е криела тайни от нея и от семейството, а гаджето я Кейлъб Кармайкъл е изчезнал мистериозно. Внезапно крайбрежното градче е поразено от серия зловещи инциденти, всеки от които по някакъв начин е свързан с океана. Близо до водата последователно са открити телата на няколко удавени мъже, на чиито лица са застинали широки предсмъртни усмивки.

Ванеса и Саймън се заемат да разберат дали тази тайнствена поредица от смъртни случаи има нещо общо с Джъстин и Кейлъб. Но дали разкритията им няма да поставят край на зараждащите се чувства между двамата и да преобърнат живота на Ванеса завинаги?

*****

Триша Рейбърн

Триша Рейбърн е автор на „Пантофките на Руби“ (Ruby’s Slippers) и трилогията „Маги Бийн“ (Maggie Bean). Въпреки че се страхува от всички създания, обитаващи водните дълбини, тя продължава да обича водата и живее в крайбрежно градче в източната част на Лонг Айлънд. Може да я посетите онлайн на адрес www.triciarayburn.com.

 

Michaela Ivanova 22/12/2013

Прекрасна книга! Много добре написана и с невероятен сюжет! Препоръчвам я на всеки!

Каролина Р. Кралева 26/10/2015

Много добра поредица. Радвам се, че си я купих и я препоръчвам не само на тинейджърите.

Рима Джамал Аси 26/10/2019

Очаква ли се скоро да я има налична, защото в момента не е? И може ли поне този път Егмонт да отговори на коментара ми

Егмонт България 28/10/2019

Здравейте, за „СИРЕНА“ не са предвидени допечатки. Поздрави от екипа на издателство „Егмонт”.

Добавяне на коментар:
spacer