Вход в сайта

2: Новолуние

49/59

2: Новолуние
19,90 лв.
Склад
Бройки
ПОЖЕЛАНО
[Стефани Майър]
[13+]

[ТК] [13x20] [576 ЧБ] [9789542703204]

До 23% отстъпка при пакетна поръчка на книги от поредицата!

Чувствах се странно, защото знаех, че и двамата сме в смъртна опасност. И въпреки това в този миг се чувствах добре. Цяла. Усещах как сърцето ми бие лудешки в гърдите ми, как кръвта ми бушува във вените. Дробовете ми се изпълниха със сладката миризма, която се излъчваше от кожата му, и сякаш в гърдите ми никога не бе имало дупка. Чувствах се прекрасно - раната не просто бе изцелена, а сякаш никога не бе съществувала.

"Преди да се появиш ти, Бела, животът ми беше като безлунна нощ. Много тъмна, но на небето все пак имаше звезди - точки светлина и разум... И тогава ти пресече небосклона ми като метеор. Изведнъж всичко се подпали; имаше живот, имаше красота. Когато си отиде, когато метеорът падна зад хоризонта, всичко отново стана черно. Нищо не се беше променило, но очите ми бяха заслепени от светлината. Вече не виждах звездите. И вече нищо нямаше значение."

Разказ за обсебваща, наситена със страст и обрати свръхестествена любов, която преминава в яростна надпревара със смъртта.

[109003] 
 Напишете мнение

Вижте още:

Пакет ЗДРАЧ
Пакет ЗДРАЧ
Цена от
27,98 лв.

Информация

1: Здрач
1: Здрач
19,90 лв.

3: Затъмнение
3: Затъмнение
21,90 лв.

Изданието е поръчвано заедно с...

4: Зазоряване 4: Зазоряване

"Зазоряване" е четвъртият и последен роман от поредицата за необичайната любов между вампир и смъртно момиче. Поредица, родила се от… Още...

24,90 лв.
1: Здрач 1: Здрач

ЗДРАЧ е историята на една невъзможна любов. История, изпълнена с много приключения и опасности. История за приятелство. История за игра… Още...

19,90 лв.
Цар Лъв Цар Лъв

"Цар Лъв" е история за приключенията на Симба и за превръщането му във възрастен и отговорен владетел на Лъвските земи… Още...

11,90 лв.
Книга за джунглата Книга за джунглата

В кошница насред реката плува едно детенце. Дали джунглата ще го подслони? Вълче семейство приема мъничето като свое и го… Още...

11,90 лв.
Любов Любов

ЛЮБОВ обединява в едно Изтока и Запада, минало и настояще, за да даде на читателя завладяващ, драматичен и жив разказ… Още...

14,90 лв.
2: Синът на Нептун 2: Синът на Нептун

Без спомени и без посока Пърси Джаксън се озовава в необикновен лагер за римски герои, където никой не гледа с… Още...

19,90 лв.

Добавете издания!
Безплатна доставка при поръчка
на стойност над 19,50 лв.