16: Агенти на гениалните идеи

6,99 лв.
Не е налично

Част от дегизировката на всеки обвързан паток е да имитира ентусиазъм, докато изпълнява желанията и потребностите на своята любима. Гладене, пазаруване, опера - Дейзи има цял списък, но нито една от задачите в него не е като приключенията от безгрижното ергенство на Доналд... Добре, че за него и за агент Фетри изниква извънредна работа и Дък най-после се сдобива с оправдание да не отиде на опера с Дейзи. Той предпочита да бъде детегледач на чудовища пред "пет часа музикално блаженство". Но както често се случва и в Дъкбург, и в живота, щом вкусиш от свободата (и от чудовищата), оценяваш какво имаш. Доналд осъзнава, че макар и вече да не е ерген, не би могъл да мечтае за по-добра жена...В една от останалите истории пък Мики и Гуфи стигат до друг философски извод, след като им се налага да се преборят с цяла армия от роботизирани мимове. А именно: не съществуват добри или лоши изобретения, съществуват само намеренията на този, който ги използва… Ако се съмняваш, прочети историята с Чичо Скрудж и неговата сделка вода-въздух!

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Комиксови книги
 Поредица
 Макрокомикс
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 192 цветни
 ISBN/Баркод
 977131404506316

Част от дегизировката на всеки обвързан паток е да имитира ентусиазъм, докато изпълнява желанията и потребностите на своята любима. Гладене, пазаруване, опера – Дейзи има цял списък, но нито една от задачите в него не е като приключенията от безгрижното ергенство на Доналд... Добре, че за него и за агент Фетри изниква извънредна работа и Дък най-после се сдобива с оправдание да не отиде на опера с Дейзи. Той предпочита да бъде детегледач на чудовища пред „пет часа музикално блаженство“. Но както често се случва и в Дъкбург, и в живота, щом вкусиш от свободата (и от чудовищата), оценяваш какво имаш. Доналд осъзнава, че макар и вече да не е ерген, не би могъл да мечтае за по-добра жена...

В една от останалите истории пък Мики и Гуфи стигат до друг философски извод, след като им се налага да се преборят с цяла армия от роботизирани мимове. А именно: не съществуват добри или лоши изобретения, съществуват само намеренията на този, който ги използва… Ако се съмняваш, прочети историята с Чичо Скрудж и неговата сделка вода-въздух!

Макрокомикс

Макрокомикс

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer