4: Търсенето на скритата истина

12,90 лв.
Не е налично

Те откраднаха миналото ми, но бъдещето си няма да им дам. Когато стените между света на хората и феите се срутват, освобождавайки ненаситни зли феи от техния леден затвор, МакКайла Лейн е хваната в смъртоносен капан. Тя е в плен и не помни коя е - единственият жив човек, който може да издири Sinsar Dubh. Да се завърне отвъд забравата, е първата стъпка за Мак по пътя, който ще я преведе през коварните улици на Дъблин. Съмнителна тайна древна секта, плетеница от лъжи на мъжете, които твърдят, че са й съюзници, и илюзорният свят на феите, където нищо не е такова, каквото изглежда - Мак е принудена да се изправи пред истина, която ще разтърси душата й.

 Автор
 Карън Мари Монинг
 Тип
 Паранормална романтика
 Поредица
 МакКайла Лейн
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 456 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542712930
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

„На кого да се довериш, когато нямаш вяра дори на себе си?”

Те откраднаха миналото ми, но бъдещето си няма да им дам.
Когато стените между света на хората и феите се срутват, освобождавайки ненаситни зли феи от техния леден затвор, МакКайла Лейн е хваната в смъртоносен капан. Тя е в плен и не помни коя е – единственият жив човек, който може да издири Sinsar Dubh.

Да се завърне отвъд забравата, е първата стъпка за Мак по пътя, който ще я преведе през коварните улици на Дъблин. Съмнителна тайна древна секта, плетеница от лъжи на мъжете, които твърдят, че са й съюзници, и илюзорният свят на феите, където нищо не е такова, каквото изглежда – Мак е принудена да се изправи пред истина, която ще разтърси душата й.

* * *

Карън Мари Монинг

Карън Мари Монинг е бестселър автор на New York Times и носител на наградата RITA. Преди да се отдаде на писателската кариера, работи като барман, компютърен консултант и специалист по застраховане. Тя е автор на 15 романа, а книгите й са публикувани на близо 40 езика. Посетете я онлайн на karenmoning.com

* * *

Книги за любов. Без предразсъдъци.

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer