Вход в сайта

101 Далматинци

1/14

101 Далматинци
5,99 лв.
Склад
Не е
налично!
ПОЖЕЛАНО

Далматинецът Понго и стопанинът му, музикантът Роджър, водят доста скучен живот, докато един ден Понго не забелязва привлекателно създание да минава край прозореца им. Красивата далматинка е придружена от очарователна млада жена. Идеална двойка! Понго набързо скроява план как всички да се срещнат. Започва приятен живот, изпълнен с любов, музика и кученца. До момента, в който на вратата им се появява злата Круела де Вил. Тя също обича кучета. Но по по-различен начин! Прочети и чуй историята на смелия и умен далматинец, който успява да надхитри банда престъпници.

101 Далматинци

101 Далматинци

101 Далматинци

[304700] 
 Напишете мнение

Изданието е поръчвано заедно с...

Камбанка Камбанка

Запознай се с Камбанка! Новата фея, появила се от смеха на едно новородено бебе, прелита над суша и море, за… Още...

6,99 лв.
Аз съм на 4 Аз съм на 4

На четири години ли си? Дори да не си, сега можеш да станеш! Повесели се с любимите си анимационни герои,… Още...

3,99 лв.
Аз съм на 5 Аз съм на 5

Весели приключения, забавни задачки и много интересни игри те очакват в тази книжка. Можеш ли да пишеш? А познаваш ли… Още...

3,99 лв.
Вкусовете Вкусовете

Ти какво обичаш повече - сладко или солено? Или може би предпочиташ нещо киселичко? Горчивото едва ли ти харесва. А… Още...

0,99 лв.
Информация
Времето Времето

Дори да вали като из ведро и навън да трещят гръмотевици, пак можеш да правиш цял куп интересни неща. Виж… Още...

0,99 лв.
Информация
Закачки с букви Закачки с букви

Здравей, принцесо! Както ще се убедиш сама, прелестните принцеси умеят не само да устройват вълнуващи балове. Сега ти поднасят най-интересните… Още...

3,99 лв.
Информация

Добавете издания!
Безплатна доставка при поръчка
на стойност над 19,50 лв.