Вход в сайта

1: Похитителят на мълнии

10/78

9,90 лв.
Склад
Не е
налично!
ПОЖЕЛАНО

До 22% отстъпка при пакетна поръчка на книги от поредицата!

"Ако си взел тази книга, защото подозираш, че и ти си като мен, по-добре я захвърли веднага. Повярвай в лъжите, които мама и татко са ти наговорили за раждането ти, и се опитай да живееш нормално. Да си син на божество е опасно. И страшно. Най-често води до смърт по особено жесток начин. Да не кажеш после, че не съм те предупредил..."

Пърси Джаксън пак ще бъде изгонен от училище... от поредното училище. Непокорен, побойник, слаб ученик, той осъзнава, че не е като останалите деца, но искрено се старае поне малко да прилича на тях. Да, но обикновените момчета не са преследвани от чудовища и не изпаряват учителките си по математика.

Вижте трейлъра на филма (по екраните от 12 февруари 2010).

[148402] 

Вижте още:

Пакет ПЪРСИ ДЖАКСЪН
Пакет ПЪРСИ ДЖАКСЪН
Цена от
17,82 лв.

Информация

2: Морето на чудовищата
2: Морето на чудовищата
9,90 лв.

1: Лабиринтът с костите
1: Лабиринтът с костите
11,90 лв.

1: Хари Потър и Философският камък (твърда корица)
1: Хари Потър и Философският камък (твърда корица)
13,00 лв.

1: По следите на Вермеер
1: По следите на Вермеер
9,90 лв.

1: Падането на Шеметните Залинда
1: Падането на Шеметните Залинда
6,90 лв.

Изданието е поръчвано заедно с...

Цар Лъв Цар Лъв

"Цар Лъв" е история за приключенията на Симба и за превръщането му във възрастен и отговорен владетел на Лъвските земи… Още...

11,90 лв.
Книга за джунглата Книга за джунглата

В кошница насред реката плува едно детенце. Дали джунглата ще го подслони? Вълче семейство приема мъничето като свое и го… Още...

11,90 лв.
Любов Любов

ЛЮБОВ обединява в едно Изтока и Запада, минало и настояще, за да даде на читателя завладяващ, драматичен и жив разказ… Още...

14,90 лв.
Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата

Семейството и приятелите ми казват, че трябва винаги да съм благодарен. Така че ви благодаря. Без вас нямаше да съм… Още...

19,90 лв.
2: Синът на Нептун 2: Синът на Нептун

Без спомени и без посока Пърси Джаксън се озовава в необикновен лагер за римски герои, където никой не гледа с… Още...

19,90 лв.
12/2011: Коледни мистерии 12/2011: Коледни мистерии

На Коледа се случват чудеса. А случките в макрокомикса стават коледно чудни. Чувствай се предупреден – страниците, скрити под тази… Още...

5,99 лв.

Добавете издания!