Вход в сайта

1: Хари Потър и Философският камък (твърда корица)

14/78

1: Хари Потър и Философският камък (твърда корица)
13,00 лв.
Склад
Бройки
ПОЖЕЛАНО
[Дж. К. Роулинг]

[ТК] [15x22] [264 ЧБ] [9789544464684]

До 24% отстъпка при пакетна поръчка на книги от поредицата!

В тиха вечер пред вратата на една от къщите на тиха уличка е оставено момченце с мълниевиден белег на челото... Десет години по-късно порасналият Хари Потър научава, че е магьосник и дете на магьосници, и отива да учи в най-доброто училище за магия и вълшебство - "Хогуортс". Предстоят му учебни занимания с магии и отвари, часове по вълшебство и трансфигурация, изключителни постижения върху летяща метла в спорта на магьосниците куидич. Храбър, съобразителен и подкрепян от верните си приятели, Хари успява да запази самообладание дори в невъобразимо тежки ситуации и да сломи Волдемор - най-могъщия Черен магьосник.

[281710] 
 Напишете мнение

Вижте още:

Пакет ХАРИ ПОТЪР
Пакет ХАРИ ПОТЪР
Цена от
23,92 лв.

Информация

2: Хари Потър и Стаята на тайните
2: Хари Потър и Стаята на тайните
13,00 лв.

3: Хари Потър и затворникът от Азкабан
3: Хари Потър и затворникът от Азкабан
15,00 лв.

Изданието е поръчвано заедно с...

Цар Лъв Цар Лъв

"Цар Лъв" е история за приключенията на Симба и за превръщането му във възрастен и отговорен владетел на Лъвските земи… Още...

11,90 лв.
Бамби Бамби

Тази история започва на границата между зимата и пролетта, когато горските животни се събуждат от дългия си сън и оживяват… Още...

11,90 лв.
Питър Пан Питър Пан

Това е история, която повечето възрастни са забравили. Тя се е случвала много пъти преди и вероятно ще се случва… Още...

11,90 лв.
Любов Любов

ЛЮБОВ обединява в едно Изтока и Запада, минало и настояще, за да даде на читателя завладяващ, драматичен и жив разказ… Още...

14,90 лв.
Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата

Семейството и приятелите ми казват, че трябва винаги да съм благодарен. Така че ви благодаря. Без вас нямаше да съм… Още...

19,90 лв.
2: Синът на Нептун 2: Синът на Нептун

Без спомени и без посока Пърси Джаксън се озовава в необикновен лагер за римски герои, където никой не гледа с… Още...

19,90 лв.

Добавете издания!