Виолета: Моят дневник три години заедно

14,90 лв.
Не е налично

Новото издание от поредицата "Виолета: Моят дневник", е вдъхновено от третия сезон на едноименни тв сериал и разказва за по-съкровени, несподелени досега неща. Забавна смесица от спомени, недоразумения, щастливи мигове и дори сълзи, от които проличава, че Виолета вече е наясно - това е животът. Актрисата Мартина Щосел представя уводната част, а в края ще намериш специално посвещение за теб от целия актьорски екип.

 Марка
 Виолета
 Тип
 Илюстровани книги
 Възраст
 10+
 Корица
 Твърда
 Формат
 17 x 22
 Страници
 160 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542714262

Новото издание от поредицата „Виолета: Моят дневник“, е вдъхновено от третия сезон на едноименни тв сериал и разказва за по-съкровени, несподелени досега неща. Забавна смесица от спомени, недоразумения, щастливи мигове и дори сълзи, от които проличава, че Виолета вече е наясно – това е животът. Актрисата Мартина Щосел представя уводната част, а в края ще намериш специално посвещение за теб от целия актьорски екип.

Виолета: Моят дневник три години заедно

Виолета: Моят дневник три години заедно

Виолета: Моят дневник три години заедно

Виолета: Моят дневник три години заедно

Виолета: Моят дневник три години заедно

Виолета: Моят дневник три години заедно

Виолета: Моят дневник три години заедно

Bubeto 20/05/2015

Много го искам, но е тварде скъп. Една приятелка каза че е за 10-12лв. Каде мога да го намеря за толкова.

zoq 21/05/2015

a do kolko sedmici moje da pristigne dnevnikat na violeta tri godini zaedno

Hristina 29/05/2015

Една приятелка ми каза че си я е купила за 10лв.Тук е много скъпо и ако е толко скъпо няма да си купуваме нищо от тук.Надявам се някой да е прочел какво съм написала и да ме подкрепи.

Йонка 05/06/2015

Кога ще пристигне книгата искам да си я купя и подкрепям момичето че книгата наистина е много скъпа но аз искам да си купя книгата колкото и пари да струва!:)::):):):)::):))::):););)❤️

reni 07/06/2015

knigata e mnogo xubava i interesna.moqta ocenka e 10.az i moq priqtelka q imame i mnogo ni xaresva.cenata na tazi kniga e normalna. stuva 14 i 90 zashtoto violeta e izvestna.vinagi shte si kupuvam ot tuk.vinagi sum iskala tazi kniga.kupix si knigata ot kniharnica nov svqt.izdanieto e mnigo xubavo i dobro.tuk e mnogo evtino.

Много Ужасен Сайт 08/04/2017

Книгата е наистина много хубава, но сайта е УЖАСЕН!!!! Поръчах книгата в четвъртък и ми казаха че до събота до пет часа ще е пристигнала, днес е събота и е 17:30. Обадихме се и те ни казаха, че в понеделник щяла да пристигне. Колко време ще ме дундуркат? И сега ако и в понеделник не пристигне направо ОТКАЗВАМ поръчката колкото и много да искам тази книга. И в никакъв случай НЯМА да им платя доставка!!!

Егмонт 02/05/2017

Здравейте! Съжаляваме за създаденото неудобство, но държим да уточним, че времето, за което ще пристигне пратката с поръчката, зависи единствено и само от спедиторската фирма. Поздрави!

Добавяне на коментар:
spacer