#ВЛОГЪР

Издателска стратегия и портфолио на ЕГМОНТ не се определят от „марки, брандове и лицензи“, а от това, което децата и тийнейджърите обичат да четат

В отговор на огромния интерес на тийн аудиторията в България към YouTube знаменитостите „Егмонт” издава ексклузивно издание. #ВЛОГЪР ще бъде по местата за продажба на вестници и списания от 10 октомври, а на корицата му са двама от най-популярните български влогъри Емил Конрад и Цветослав Цонев - Цуро.

Изданието е разработено от екип на „Егмонт” и е резултат от стратегията на издателството да следи интересите на читателите си и да представя иновативни проекти, вдъхновени от дигиталния свят. Чрез него тийнейджърите ще надникнат в света на успешните влогъри от България и света и ще научат повече за своите любимци. Очакват ги любопитни факти, практични съвети от YouTube звездите, интервюта, страхотни плакати, забавен тест и други изненади.

В световен план талантливите автори на дигитално съдържание набират изключително голяма популарност сред тийнейджърите и са на път да засенчат традиционните знаменитости. У нас ситуацията не е по-различна. Последователите на Емил Конрад в YouTube са повече от 185 хиляди души, на Цветослав Цонев – Цуро са над 94 хиляди, а на много други български влогъри надхвърлят 30 хиляди души.

#ВЛОГЪР ще се появи на пазара в същия ден, когато излиза обновеното издание на „Нещата, на които не ни учат в училище: [НЕ] продължението” от Емил Конрад. Първата книга на влогъра се превърна в издателска сензация в началото на тази година със своите над 40 хиляди продадени екземпляра.

8,49 лв.
БЕЗПЛАТНА доставка!
9,90 лв.
БЕЗПЛАТНА доставка!
17,99 лв.
БЕЗПЛАТНА доставка!
19,90 лв.
БЕЗПЛАТНА доставка!
1,99 лв.
БЕЗПЛАТНА доставка!
1,70 лв.
БЕЗПЛАТНА доставка!