3: Знакът на Атина (Е-книга)

17,99 лв.
Не е налично

Пресъздадена през погледна на четирима различни герои, историята в "Знакът на Атина" ще отведе читателите на незабравимо пътешествие през морета и океани към опасни древни земи. Разтърсващи открития, непосилни жертви и ужасяващи сблъсъци на живот и смърт очакват героите там. Качете се и вие на борда на Арго ІІ, ако смеете... Но бъдете сигурни в едно: "Знакът на Атина" ще ви увлече в поредното шеметно приключение, дело на майсторския разказвач Рик Риърдън, от което няма да пожелаете да се откъснете.

 Автор
 Рик Риърдън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Героите на Олимп
 Възраст
 13+
 Формат
 EPUB
 Страници
 576
 ISBN/Баркод
 9789542710028

Качете се на борда на Арго II ако смеете...
Последвайте Знакът на Атина

В „Синът на Нептун” Пърси Джаксън се озова сред римски полубогове в лагера „Юпитер”... без да знае кой е и от къде идва. Героят спечели доверието на римляните и им помогна да се защитят срещу отмъстителните сили на майката земя Гея. В „Знакът на Атина” Пърси се събира отново с Анабет Чейс след шестмесечна раздяла. Към тях се присъединяват римските герои Джейсън Грейс (син на Юпитер), Хейзъл Левеск (дъщеря на Плутон) и Франк Занг (син на Марс), както и гръцките им другари Пайпър Маклийн (дъщеря на Афродита) и Лио Валдес (син на Хефест). На борда на корба, констуриран от Лио – Арго ІІ, те се отправят на поредната опасна мисия. Каква е тя ли? Този път героите трябва да открият и затворят Портите на смъртта. Доста отговорна и рискована задача... А Анабет има още за какво да се тревожи. В джоба си момичето носи дар от божествената си майка, Атина, дошъл с изрична заповед: Последвай Знака на Атина. Отмъсти за мен... Дали Анабет ще се справи? Ще успеят ли героите да изпълнят мисията си? Ще научите, ако прочетете „Знакът на Атина”!

Пресъздадена през погледна на четирима различни герои, историята в „Знакът на Атина” ще отведе читателите на незабравимо пътешествие през морета и океани към опасни древни земи. Разтърсващи открития, непосилни жертви и ужасяващи сблъсъци на живот и смърт очакват героите там. Качете се и вие на борда на Арго ІІ, ако смеете... Но бъдете сигурни в едно: „Знакът на Атина” ще ви увлече в поредното шеметно приключение, дело на майсторския разказвач Рик Риърдън, от което няма да пожелаете да се откъснете.

Авторът

Рик Риърдън печели любовта на милиони читатели с романите от поредиците „Пърси Джаксън и боговете на Олимп”, „Хрониките на Кейн” и „Героите на Олимп”. Носител на наградата Children’s Choice Book Award Author за 2011 година, книгите му са продадени в 33 милиона копия, преведени на 37 езика и издадени в 36 страни. Признанието за „Знакът на Атина” също не закъснява. Романът излиза в САЩ на 2 октомври 2012 година и моментално дебютира на върха на класациите за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“, „Ю ЕС ЕЙ Тудей” и „Уол Стрийт Джърнъл”. Първоначалният тираж на книгата в Щатите е 3,5 милиона екземпляра.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer