1: Дивогласи (Е-книга)

8,49 лв.
Не е налично

Зловеща заплаха. Застрашен град. Момче, притежаващо силата да командва враните."Дивогласи" е първата книга от мрачна, изпълнена с екшън и приключения трилогия.Блекстоун бе проспериращ мегаполис. Това обаче бе преди да настъпи Тъмното лято - вълна от насилие и престъпност, която помете града преди осем години, дирижирана от страховития Предача. Сега последователите на Предача отново тръгват да сеят разруха, а момче на име Коу е на път да се оплете в мрежите им.Коу никога не се е съмнявал в способността си да комуникира с гарваните. Но когато се задава опасността от ново Тъмно лято, Коу разкрива подземния свят на дивогласите от Блекстоун - тези, притежаващи силата да говорят с животните и да ги контролират. Коу е един от тях. За да спаси града си, той трябва бързо да овладее способности, които никога не е подозирал, че притежава, и да се подготви за битка срещу зла сила, каквато никой не може да си представи.

 Автор
 Джейкъб Грей
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Дивогласи
 Възраст
 10+
 Формат
 EPUB
 Страници
 240
 ISBN/Баркод
 9789542714569

Зловеща заплаха. Застрашен град. Момче, притежаващо силата да командва враните.
„Дивогласи“ е първата книга от мрачна, изпълнена с екшън и приключения трилогия.

Блекстоун бе проспериращ мегаполис. Това обаче бе преди да настъпи Тъмното лято – вълна от насилие и престъпност, която помете града преди осем години, дирижирана от страховития Предача. Сега последователите на Предача отново тръгват да сеят разруха, а момче на име Коу е на път да се оплете в мрежите им.

Коу никога не се е съмнявал в способността си да комуникира с гарваните. Но когато се задава опасността от ново Тъмно лято, Коу разкрива подземния свят на дивогласите от Блекстоун – тези, притежаващи силата да говорят с животните и да ги контролират. Коу е един от тях. За да спаси града си, той трябва бързо да овладее способности, които никога не е подозирал, че притежава, и да се подготви за битка срещу зла сила, каквато никой не може да си представи.

* * *

Авторът

Джейкъб Грей пази самоличността си в тайна. Много малко се знае за него. Говори се, че живее в голям град в Щатите, а нощем кръстосва улиците, мечтаейки си тъмни и магични истории. Обожава животните и дори самият той говори на гарвани... въпреки че никой не знае дали разбира нещо от отговорите им.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer