1: Скритият оракул (Е-книга)

12,99 лв.
Не е налично

Обичаният разказвач на митове и легенди Рик Риърдън се завръща към любимците на всички – Пърси Джаксън, Анабет, Джейсън и компания, с първата книга от новата си поредица ИЗПИТАНИЯТА НА АПОЛОН. Внимание: отваряте книгата на своя отговорност! Да не кажете, че не сме ви предупредили.

 Автор
 Рик Риърдън
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Изпитанията на Аполон
 Възраст
 10+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 368 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542718062

ВИНАТА Е ТВОЯ. СЕГА ЩЕ СИ ПОНЕСЕШ ПОСЛЕДСТВИЯТА.

Можете ли да повярвате – Зевс обвинява мен за битката с Гея?! Само защото великата богиня на земята съумя да подмами едно от чедата ми – Октавиан – да потопи гръцките и римските герои в братоубийствена война, която едва не срути западната цивилизация… Защо, в името на Тартара, да съм виновен аз?!

Остави другото, но сега съм прокуден от Олимп в тялото на шестнадесетгодишно смъртно момче с акне и всичките други екстри! На всичкото отгоре Делфийският оракул е замлъкнал, неспособен вече да предрича бъдещето. Най-унизителното от всичко е, че съм задължен да служа на улично хлапе, което се защитава като замерва хората с гнили плодове.

Зевс няма как да очаква да оправя пророческия проблем сам, нали?! Не и в това си безпомощно състояние. Май е време да посетя лагера на нечистокръвните, където, може би, ще успея да открия зародиш на талант сред плявата… ъ-ъ-ъ, имах предвид героите, който да ми помогне в това начинание. Без съмнение, ще ме посрещнат като знаменитост! Ще ми предложат дарове – грозде, „Орео“ или – о, богове – бекон! Ммм!

Да, ако оцелея след това, със сигурност ще напиша ода за бекона…

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer