2: БЗМЦ – Презареждане

9,90 лв.
Не е налично

Мрежата на БЗМЦ е разбита след последната битка с близнаците Армстронг. Умът на Винсент е разпокъсан, а спомените му крият опасни тайни - тайни, заради които Леър, мистериозният лидер на БЗМЦ, няма да се спре пред нищо, за да защити.

Междувремено Бръмбъра контролира ума на Президента. Но да си играеш с разума е опасна игра. Последствията могат да излезнат извън контрол, а близнаците Армстронг не са хора, които Бръмбъра може да си позволи да разочарова.

Наноботите са все толкова стряскащи и непредвидими както винаги. Но стената от тайни, която ги заобикаля, започва да се пропуква. Какво ще се разкрие? И веднъж, когато нещата се уталожат, дали някой ще е останал с ума си, за да ги осъзнае?

 Автор
 Майкъл Грант
 Тип
 Научна фантастика
 Поредица
 БЗМЦ
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 400 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542711353
Поредица БЗМЦ във Facebook

Битката да съхраниш разума си може да те превърне в БеЗуМеЦ...

Мрежата на БЗМЦ е разбита след последната битка с близнаците Армстронг. Умът на Винсент е разпокъсан, а спомените му крият опасни тайни – тайни, заради които Леър, мистериозният лидер на БЗМЦ, няма да се спре пред нищо, за да защити.

Междувремено Бръмбъра контролира ума на Президента. Но да си играеш с разума е опасна игра. Последствията могат да излезнат извън контрол, а близнаците Армстронг не са хора, които Бръмбъра може да си позволи да разочарова.

Наноботите са все толкова стряскащи и непредвидими както винаги. Но стената от тайни, която ги заобикаля, започва да се  пропуква.  Какво ще се  разкрие? И веднъж,  когато нещата се  уталожат, дали  някой ще е  останал с ума си,  за да ги осъзнае?

* * *

АВТОРЪТ

Майкъл Грант е роден в Калифорния, но по-голямата част от живота му преминава в движение. Работи като библиотекар, карикатурист, механик в боулинг зала, продуцент на документални филми и политически медия консултант, преди да се отдаде на писателската кариера. Автор е на бестселърите Gone, Eve and Adam, The Magnificent 12. Понастоящем Грант живее заедно със съпругата си – Катрин Апългейт (с която са съавтори
на близо 150 романа), двете си деца и ужасно много домашни животни в Сан Франциско. Може да го посетите онлайн на www.michaelgrantbooks.co.uk.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer