1: Този мъж

19,90 лв.
Не е налично

През 2012 г. Джоди Елън Малпас публикува сама This Man като е-книга. Романът й се превръща в сензация и предизвиква бурни реакции сред жените по цял свят. Насладете се на началото на новата гореща секси трилогия.

 Автор
 Джоди Елън Малпас
 Тип
 Романтика и еротика
 Поредица
 Този мъж
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 544 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542715603
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Младата интериорна дизайнерка Ава О‘Ший отива на среща за интервю в Имението с неговия собственик – Джеси Уорд. Тя очаква да срещне костюмиран, успял мъж с наднормено тегло и нищо в това, което вижда при пристигането си, не я навежда на други мисли.

Действителността обаче е много по-различна от представите й. Този мъж е невероятно красив, чаровен и самоуверен. Също така е и самовлюбен плейбой, който няма никакви задръжки. Ава отчаяно опитва да се убеди, че не е привлечена от него, но не може да контролира въздействието, който той има над нея. Всеки неин инстинкт й казва да бяга, но Джеси няма желание да я пусне. Той я иска и е решен да я има. Тя знае, че сърцето й ще бъде разбито, но как би могла да избяга, когато той не й позволява?

* * *

Джоди Елън Малпас е родена и израснала в Нортхамптън, където живее със семейството си до днес. Работи в строителния бизнес дълги години. През 2012 г. публикува „Този мъж” като е-книга и останалото е история. Романът оглавява класациите на New York Times и Sunday Times и й печели верни читатели от цял свят. Днес творбите й са преведени на над 20 езика. Можете да я откриете на jodiellenmalpas.co.uk.

* * *

Книги за любов. Без предразсъдъци.

 
Жулиета Дойнова Кръстева 30/10/2015

Уникална книга. Прочетох я на един дъх. Кога ще излезе втората част.

Мария Димова Тодорова 04/11/2015

...да аз също съм нетърпелива да разбера кога ще излиза втората част(Beneath this men)

Sara Ivanova Koteva 04/11/2015

И аз я прочетох на един дъх , Този мъж е уникална книга , кога може да очакваме продължението

Кристина Тодорова Запрянова 06/11/2015

Книгата е налъно пленяваща. Прочетох я за 4 дена. Края ме изуми изключително много! Тази неочаквана развързка ме кара да тръпна още повече в очакване на следващата книга. Моля Ви дайде някаква информация кога ще горе долу излезнат втората и третата част от поредицата.

Цветомира Митева Бангеева 11/11/2015

И аз се интересувам кога ще има втора част?Първата се чете много барзо и свършва така,че да нямаш търпение за следващата?

Галина Янева Господинова 11/11/2015

Страхотна,уникална книга!Не я оставих и за миг докато не я прочета докрай.Кога да очакваме продължението.

Елена Димитрова Митова 12/11/2015

Книгата много ми хареса. Интересна е и се чете на един дъх. Ще има ли превод на български на останалите книги?

Ивайла Иванова Тодорова 22/11/2015

Ужасно много ми хареса!!! Книгата е много интересна и се чете наистина на един дъх. Има ли някаква информация кога ще излиза втората част?

Пенка Петрова Йорданова 24/11/2015

Само на мен ли не ми хареса? Беше.. беше като Крисчън Грей, но някакъв по-странен, ненаясно със себе си. На нея пък постоянно ѝ имаше нещо, все се страхуваше, че ще й разбият сърцето и накрая сама си го разби. Не ми хареса.

Анита Ангелова Иванова 27/11/2015

Книжката е супер за този жанр. Хайде Егмонт издайте по-скоро и другите две книги от трилогията на български.

Добавяне на коментар:
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on

spacer