BRAVO 2/2013

1,70 лв.
Не е налично

Любопитен/-а ли си да разнищтиш "Oт А до Я" любимците си от Black Veil Brides и да разбереш защо Селена Гомез доброволно се отказа от мечтата на милиони момичета - Джъстин Бийбър? Само от БРАВО научи тайната за перфектното тяло на Майли Сайръс, кое е новото гадже на Ариана Гранде и какво планира през 2013 Виктория Джъстис! Но изненадите не спират до тук: Във втори брой на любимото ти списание те очаква новата звездна колекция за сладураните от Little Mix! И за да е пълно щастието сме ти приготвили плакати на Адам Ламбърт, Миранда Косгроув, Билбо и "Революция Z"!

23 януари - 5 февруари 2013
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Любопитен/-а ли си да разнищтиш „Oт А до Я” любимците си от Black Veil Brides и да разбереш защо Селена Гомез доброволно се отказа от мечтата на милиони момичета – Джъстин Бийбър? Само от БРАВО научи тайната за перфектното тяло на Майли Сайръс, кое е новото гадже на Ариана Гранде и какво планира през 2013 Виктория Джъстис! Но изненадите не спират до тук: Във втори брой на любимото ти списание те очаква новата звездна колекция за сладураните от Little Mix! И за да е пълно щастието сме ти приготвили плакати на Адам Ламбърт, Миранда Косгроув, Билбо и „Революция Z”!

* * *
От корицата
Little Mix:
Пери Едуардс
Блондинката от Южен Шийлдс получава от своите колежки прякора Hippy Mix заради факта, че сутрин никой не може да я вдигне от леглото! Е, явно после знае как да си наваксва, защото неформално Пери е смятана за лидера на Little Mix…!
 

Постове в мода и снимки: Линдзи Лоън, Сиера, Ема Уотсън

Бил и Том Каулиц: „Не толерираме кандидати само от съжаление!“
В Германия вече тече десетото издание на нашумелия музикален формат Music Idol. Както преди време БРАВО ти докладва, Бил и Том от Tokio Hotel, заедно с рапъра Матео (34) и Дитер Болен (58) са в журито на машината за таланти. Ето какво споделиха те в ексклузивно интервю за БРАВО...

Виктория Джъстис: „Най-накрая имам време да правя музика“
Старлетката разкрива плановете си за 2013!

Ариана Гранде: Влюбена до уши!
Дали сладураната е срещнала голямата си любов?

Black Veil Brides: От А до Я
Те са отново тук и стремглаво се изкачват към върха с новия си Wretched And Divine: The Story Of The Wild Ones! БРАВО разнищи за теб всички любопитни факти около американската глем- метълкор банда!

Ще се срине ли Джъстин?
Феновете са загрижени! Колко опасно може да се окаже приятелството му с Лил Туист?

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Secret: Корейските Мадони
БРАВО ти разсекретява всичко за четирите сладурани!

BRAVO Музика

Тайната за перфектната фигура на Майли Сайръс
БРАВО ти разкрива тайната за перфектното тяло на Майли!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели Turbo-mobi one колонка!

Конър Мейнърд: Звезден тест

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1142 София, ул. "Фритьоф Нансен" 9, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Когато буквите говорят...
Плюс: Казваш ли това, което мислиш?

BRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар
 
Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Хобит: Неочаквано пътешествие: Анди Съркис: Мъжът зад маската
В реалния живот Анди е симпатичен и забавен...

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Гангстерски отдел“, „Хензел и Гретел: Ловци на вещици“, „Паркър“

Плакати:
Адам Ламбърт, Миранда Косгроув, Билбо и „Революция Z”
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 01.02.13.
Елани Стоилова Игнатова 24/01/2013

Здравейте списание, Браво бих желала да пуснете специално издание на One Direction, т.е. малко повече тяхни снимки и факти! Ето и малко факти за directioners ''Zayn казал "Здравей" на една фенка през прозореца на колата и тя припаднала'' ''ЛУИ СЪНУВА НАЙ-МНОГО ХАРИ И НАЙЛ '' '' ВЕДНЪЖ ЗЕЙН ИМАЛ 3 СРЕЩИ ЕДНОВРЕМЕННО'' '' ХАРИ МИСЛИ,ЧЕ 'БАМБИ' Е ПЕРФЕКТНИЯТ ФИЛМ ЗА 1-ВА СРЕЩА,ЗАЩОТО ТАКА МОМИЧЕТО ЩЕ СЕ РАЗТРОИ И ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ГУШКА В НЕГО'' ''„Не обичам зайци. Те са безсмислени и не правят нищо.”-Найл'' Ако е възможно и да пуснете гривни подарък ! Много ще съм ви благодарна, ако го направите ! ВИЕ СТЕ СУПЕР !

Елани Стоилова Игнатова 28/01/2013

Скъпо, Bravo бих искала да ви помоля да пуснете повече за One Direction в следващото си списание ! МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА ! ВИЕ СТЕ СУПЕР !

Добавяне на коментар:
spacer