BRAVO 22/2013

1,70 лв.
Не е налично

БРАВО 22 ще те посрещне с нови кадри от битката на годината - 75-тите игри на глада! Ще разбереш защо Честър спасява героите от детството си и как Лейди Гага пожертва любовта в името на феновете си! В рубриката ни "От глава до пети" ще те запознаем с Наско от X Factor, a Нейтън от The Wanted ще ти сподели всичко за любовта на живота си - Ариана Гранде! В броя още те очакват И Хонг Ги, новите Ромео и Жулиета както и страховити идеи за наближаващия Хелоуин! Плакатите са на: Ема Уотсън, Бритни, Еминем и Asking Alexandria!

30 октомври - 12 ноември 2013
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

БРАВО 22 ще те посрещне с нови кадри от битката на годината – 75-тите игри на глада! Ще разбереш защо Честър спасява героите от детството си и как Лейди Гага пожертва любовта в името на феновете си! В рубриката ни “От глава до пети” ще те запознаем с Наско от X Factor, a Нейтън от The Wanted ще ти сподели всичко за любовта на живота си – Ариана Гранде! В броя още те очакват И Хонг Ги, новите Ромео и Жулиета както и страховити идеи за наближаващия Хелоуин! Плакатите са на: Ема Уотсън, Бритни, Еминем и Asking Alexandria!

* * *
От корицата:
ИГРИТЕ НА ГЛАДА: Възпламеняване: Тази година битката е по-вълнуваща отвсякога!
В ъв втората част на сагата Катнис и Пийта отново се борят за живота си. БРАВО ти показва ексклузивно най-новите кадри от филма!
 

Постове в мода и снимки: Ашли Тисдейл, Деби Раян, Ашли Бенсън, Рияна

Честър Бенингтън: Спасява героите от детството си
Вокалистът на Linkin Park e още хлапе, когато в началото на 90-те си купува дебютния албум на Stone Temple Pilots, Core (1992). Честър става фен на калифорнийската рок банда от първо слушане и остава влюбен в музиката й до днес. Достатъчно, за да се притече на помощ на любимата си група, след като през февруари тя се разделя с един от членовете си – неповторимия, но доста противоречив вокалист Скот Уейланд. БРАВО ти разкрива как!

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Лейди Гага: Жертва любовта в името на феновете си!
Гага е пред нервна криза, изневери й не само музиката, но и любовта!

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Атанас Колев: От глава до пети
Той е само на 16, но вече успя да покори сърцата на хиляди фенове от сцената на X Factor! Запознай се отблизо с Атанас Колев.

Нейтън Сайкс: „Ари е момичето на живота ми!”
Те са новата холивудска двойка мечта! Актрисата от „Сам и Кат” Ариана Гранде (20) и певецът от момчешката банда The Wanted, Нейтън Сайкс (20)! Но не всеки им желае доброто: Джей Брукс и брат му са против сладураната, те твърдят, че тя е изневерила на Джей! „Тя ме измами! И двамата са виновни, че сега не мога да спя нощем!”, написа той бесен в Twitter. Дължат ли извинение на австралиеца БРАВО разбра лично от Нейтън, който говори за първи път открито за връзката си...

И Хонг Ги: Сладкият бунтар
С хлапашката си усмивка, симпатична екстравагантност и завиден талант пред микрофона и камерата младият вокалист на популярната поп-рок банда F.T. Island е трудно да не те очарова. Особено когато започне да откровеничи как си мечтае един ден да изиграе не друго, а чудовище (!) като крилатия демон от Death Note, например...

BRAVO Звезди

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели „Хартиени градове” на Джон Грийн!

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Как се целуваш?

BRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

Консултация: Научи се да се целуваш!
Сънувал/-а си хиляди пъти как се целуваш с любимото момче/момиче, но сега си напът да осъществиш тази твоя мечта? Споко! БРАВО се притича на помощ!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Новите Ромео и Жулиета
Двама млади от враждуващи семейства се обикват „под гибелна звезда“ и „таз любов, отвела ги до гроба, погребва с тях и кръвната вражда“. Едва ли ще се намери човек, който да не е чувал за трагичната любов на Ромео и Жулиета. Най-прясната филмова адаптация на историята направи своя световен дебют на 11-ти октомври. БРАВО те запознава с обречените влюбени Дъглас Буут и Хейли Стайнфелд!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Нина и Иън: Втори шанс за любовта им?
Признаците са налице! Актьорите от „Дневниците на вампира“ отново флиртуват един с друг!

Киноновини: „Играта на Ендър“, „Свободни птици “, „Краят на света“

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1142 София, ул. "Фритьоф Нансен" 9, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

Плакати:
Ема Уотсън, Бритни, Еминем и Asking Alexandria
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 08.11.13.
nikol atanasova 31/10/2013

Моля ви в следващия брой на Браво сложете плакат на Рос Линч и на Лаура Марано! :)

asq masheva 03/11/2013

Molqvi da pysnete plakat na Rydel Lynch . Blagodarqvi mnogo predvaritelno......♥♥♥

nikol atanasova 07/11/2013

asq masheva аз също много много харесвам Rydel Lynch :) както и Ross Lynch _3 _3 _3 и тяхната група R5 _3 :)

Добавяне на коментар:
spacer