BRAVO 24/2013

1,70 лв.
Не е налично

"Дивергенти" със сигурност е най-чаканият филм, а лентата има всички шансове да се превърне в следващато "голямо нещо" след "Здрач" и "Игрите на глада". Броени дни, след като третата книга от поредицата, вдъхнолива филма, излезе на български език, Тео и Шейлийн разкриват в новия брой на БРАВО защо не трябва да го изпускаш! Разбери за какво си мечтае Рияна и защо Рита Ора и Кара Делевайн се оказаха конкурентки за трона? Ще те срещнем отблизо с метълкор вихрушката A Beautiful Lie и непокорната Лорд! Крис Хемсуърт говори открито за личния си живот, а Иван, Наско и Мартин от X Factor ще те разходят зад кулисите на шоуто! Ще ти дадем 10 убедителни причини защо трябва да заложиш на "Наследниците" и за капак ще сканираме таланта на рап ветерана Еминем! Плакатите са на: Оли Мърс, Катнис, Ели Голдинг и Ice Cream. Разбира се, очаква те и подаръка, който ти избра: 4 СУПЕРплаката на Хари Стайлс, Атанас Колев, Нина Добрев и И Чанг Сон!

27 ноември - 10 декември 2013
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
+ ПОДАРЪК 4 суперплаката
Формат: 21 х 28 см

„Дивергенти” със сигурност е най-чаканият филм, а лентата има всички шансове да се превърне в следващато „голямо нещо” след „Здрач” и „Игрите на глада”. Броени дни, след като третата книга от поредицата, вдъхновила филма, излезе на български език, Тео и Шейлийн разкриват в новия брой на БРАВО защо не трябва да го изпускаш! Разбери за какво си мечтае Рияна и защо Рита Ора и Кара Делевайн се оказаха конкурентки за трона? Ще те срещнем отблизо с метълкор вихрушката A Beautiful Lie и непокорната Лорд! Крис Хемсуърт говори открито за личния си живот, а Иван, Наско и Мартин от X Factor ще те разходят зад кулисите на шоуто! Ще ти дадем 10 убедителни причини защо трябва да заложиш на “Наследниците” и за капак ще сканираме таланта на рап ветерана Еминем! Плакатите са на: Оли Мърс, Катнис, Ели Голдинг и Ice Cream. Разбира се, очаква те и подаръка, който ти избра: 4 СУПЕРплаката на Хари Стайлс, Атанас Колев, Нина Добрев и И Чанг Сон!

СУПЕРПЛАКАТ BRAVO СУПЕРПЛАКАТ BRAVO

СУПЕРПЛАКАТ BRAVO СУПЕРПЛАКАТ BRAVO

* * *
От корицата:
Тео Джеймс и Шейлийн Удли: „Трис не е Катнис!“
„Дивергенти“ със сигурност е най-чаканият филм (по кината от 21.03.2014), а лентата има всички шансове да се превърне в следващато „голямо нещо“ след „Здрач“ и „Игрите на глада“. Броени дни, след като третата книга от поредицата, вдъхновила филма, излезе на български език, Тео и Шейлийн разкриха пред БРАВО защо не трябва да го изпускаш
 

Постове в мода и снимки: Джесика Алба, Лейди Гага, Бела Торн

Рияна: Писна й да е звезда?
К рай на стреса, концертите и цялата лудница? Живот без напрежение и проб леми – за това си мечтае в момента Рияна (25)! Дали ще сложи край на кариерата си?

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Рита и Кара: Битката за трона
Тя е топмодел на годината и ти се усмихва от кориците на модните списания, посещава най-яките партита и има запазено място на червения килим! Кара Делевайн е конкуренция за всеки! Но явно това не се отнася за най-добрата є приятелка Рита Ора (23)! На чаровната певица не й стига само да пее. Тя иска също да е модел!

10 причини да заложиш на „Наследниците“
20-те епизода на корейската драма може вече да са преполовени, но ти все още имаш възможност да се присъединиш към зрителите му. Както се казва, по-добре късно, отколкото никога. Ето и няколко причини да го сториш:

Бекстейдж при момчетата от X Factor!
Да се луташ по коридорите на залата преди началото на поредния концерт на X Factor си е цяло предизвикателство. Освен любимите ни таланти, там е цяла армия от гримьори, фризьори и стилисти, които се грижат шоуто да има онзи неповторим блясък. Сред този творчески хаос БРАВО намери момчетата на Саня, които ни разходиха зад кулисите на шоуто...

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Еминем: Рап ветеран от класа
Вихри се на хип хоп сцената от цели 14 години! С новия си албум Marshall Mathers LP 2 отново разби всички. Представяме ти рап легендата Еминем...

BRAVO Звезди

Запознай се с Лорд
Очарователната 17-годишна къдрокоска с хипнотичен глас е на голямата сцена едва от пролетта, но за някаква си половин година успя да покори всевъзможни музикални класации както в родната си Нова Зеландия, така и в САЩ благодарение на впечатляващия си талант и, разбира се, на хитовото си дебютно парче Royals (което се нуждае от предупредителен надпис: ВНИМАНИЕ, води към пристрастяване!). БРАВО ти представя Лорд!

Метълкор вихрушка с A Beautiful Lie
Историята на A Beautiful Lie започва преди две години, когато групата се състои само от трима души. Съдбата обаче бърка в торбата с музикални желания и изкарва наяве новата най-добра училищна група, победител в конкурса „Голямото междучасие 2013“.

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели тениска с любима звезда!

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Колко силно въздействаш на околните?
Омагьосваш ли останалите само с пог лед, или ти е необходимо повече време? БРАВО ще ти помогне да разбереш!

BRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Крис Хемсуърт: Смелият бог на светкавиците
Новият блокбъстър „Тор: Светът на мрака” вече разбива кинокласациите и прави австралиеца безумно щастлив: „Обожавам тази роля”, въодушевено заявява 30-годишният герой. Но колко общо има Крис с Бога на светкавиците

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Замръзналото кралство“, „Игрите на гладуващите“

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1142 София, ул. "Фритьоф Нансен" 9, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

Плакати:
Оли Мърс, Катнис, Ели Голдинг и Ice Cream 
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 06.12.13.
nikol atanasova 26/11/2013

Здравейте списание Bravo! Пиша ви за пореден път. Искам да ви помоля да сложите плакат на Ross Lynch и на Laura Marano в следващия брой! Моля ви !

Вики Иванова Иванова 02/12/2013

Zdraveyte!!!Moje li pone v nqkoi broi na BRAVO da pusnete pulna statiq za Violetta2 i plakat?Molya vii!!! :)

Добавяне на коментар:
spacer