Бъдете силни: 365 дни в годината

9,90 лв.
Не е налично

За суперзвездата Деми Ловато животът е едно пътуване през бляскави постижения и тежки загуби.Тя е мултиплатинена певица, телевизионна звезда, актриса. Изправяла се е пред хиляди изпитания, като се започне от пристрастяване и се стигне до депресия. Открила е трудно пътя към щастието си. За този път, за себеоткриването и за трудностите, през които е минала, е разказвала много - пред медиите, в песните си, в постовете към своите 17 милиона последователи в социалната мрежа Twitter.Именно тези послания залягат в основата на "Бъдете силни". Това е вдъхновяваща колекция от 365 искрени и себеразкриващи мисли. Това са нейните думи. Това са нейните изживявания."Бъдете силни" е книга за всеки един от нас, навсякъде, по всяко време. Това е книга за пътуването към себе си, за вдъхновението и за причините, които ни дават сила да посрещнем всеки следващ ден с усмивка.

 Автор
 Деми Ловато
 Тип
 Книги на звезди от шоубизнеса
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 400 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542711346

„Промени мислите си, промени живота си.”

За суперзвездата Деми Ловато животът е едно пътуване през бляскави постижения и тежки загуби.

Тя е популярна певица, телевизионна звезда, актриса. Изправяла се е пред хиляди изпитания, като се започне от пристрастяване и се стигне до депресия. Открила е трудно пътя към щастието си. За този път, за себеоткриването и за трудностите, през които е минала, е разказвала много – пред медиите, в песните си, в постовете към своите 20 милиона последователи в социалната мрежа Twitter. Именно тези послания залягат в основата на „Бъдете силни”. Това са нейните думи. Това са нейните изживявания.

„Бъдете силни” е книга за всеки един от нас, навсякъде, по всяко време. Това е книга за пътуването към себе си, за вдъхновението и за причините, които ни дават сила да посрещнем всеки следващ ден с усмивка.

* * *

Отзвите

Още с излизането си в края на ноември 2013 г. „Бъдете силни” дебютира в класацията за бестселъри на USA TODAY. В началото на декември книгата на Деми вече оглавява класацията на New York Times в категорията Съвети и наръчници. „За мен да бъдеш силен е много важно”, споделя 21-годишната звезда. „Много хора вярват, надяват се, но после какво? Как да продължиш да си силен, когато се сблъскваш само с препятствия? В действителност ключът се крие в това да си поставяш цел всеки ден и да полагаш усилия и грижи за себе си. В книгата си разказвам на феновете ми какво помогна на мен, за да имат сили и да направят същото за себе си”, допълва Деми.

Авторът

Деметрия (Деми) Ловато е родена на 20 август 1992 г. От малка проявява сценичен талант, пее и свири на пиано и китара. Превръща се в любимка на зрителите с филма на „Дисни” Camp Rock, а скоро след това подписва договор с Hollywood Records и издава своя дебютен албум Don?t Forget. Следват роли в сериала на „Дисни” „Съни на Алеята на Славата” и още един хитов албум - Here We Go Again. Деми се превръща в суперзвезда, но славата не й носи щастието, към което се стреми. Депресия, проблеми с храненето, самонаранявания са част от причините, които я принуждават да потърси помощ в клиника за рехабилитация. Благодарение на това решение и фактът, че осъзнава, че трябва да си помогне, звездата успява да се пребори с проблемите си. Днес тя отново се снима в успешна телевизионна продукция – „Клуб Веселие”. Междувременно е съдия в американското издание на X Factor, а най-новият й албум – DEMI, е международен хит.

 

Бъдете силни - корицата в оригинал

Книгата на Деми Ловато излиза на български език на 21 декември 2013 година в печатен и електронен вид.

Стефани Атанасова Бойкова 23/12/2013

как да си я купя.. :) моля ви пишете на лично :)))

Добавяне на коментар:
spacer