BRAVO Лято - Юли 2012

3,90 лв.
Не е налично

В горещите дни всеки залага на нещо освежаващо - студена лимонада, следобед на басейн или... БРАВО ЛЯТО! В специалното издание на БРАВО те очакват забавни тестове и съвети за шоколадов тен без слънчево изгаряне, интервюта без думи, ваканционен флирт гайд и цели 15 плаката! Плюс една страхотна изненада - 36 уникални карти за игра! Весело лято!

28 юли 2012
БРАВО Лято
Специален брой на БРАВО
Обем на броя:
16 страници
+ 15 плаката
+ карти за игра
Формат: 21 х 28 см

Едно МНОГО СПЕЦИАЛНО издание!

БРАВО Лято

В горещите дни всеки залага на нещо освежаващо – студена лимонада, следобед на басейн или... БРАВО ЛЯТО! В специалното издание на БРАВО те очакват забавни тестове и съвети за шоколадов тен без слънчево изгаряне, интервюта без думи, ваканционен флирт гайд и цели 15 плаката! Плюс една страхотна изненада – 36 уникални карти за игра! Весело лято!

15 плаката:

Подарък: Карти за игра

Повечето игри на карти, които знаеш, вероятно се играят с комплект от 32 карти. По-малко са тези, за които ти е нужен пълният комплект от 52. С 36-те звездни карти в този брой на БРАВО обаче можеш да играеш една страхотна игра, наречена ПИНАКЪЛ! В броя са поместени правилата на играта.

И още:

In & out
Започваме с кратък преглед на това, което заслужава твоето „ДА!“, и онова, което е категорично „НЕ!“

Без думи:
Пак ли ще играем на онази игра, дето довършваш скритото изречение на другия, а после четеш и се хилиш“ – пита Моисей. БРАВО поклаща отрицателно глава. И тогава Ангел се досеща – време е за интервю без думи! Скрабъл на жестовете, с който момчетата казват повече, отколкото подозират...

BRAVO ЛятоBRAVO Лято

Шоколадов загар без слънчево изгаряне
Червен/-а като рак и след това на люспички като змия? Не, благодаря! Тези, които се излагат на слънцето защитени, са добре възнаградени за това – тенът им издържа по-дълго, а и изглежда много по-добре. Тук ще откриеш всичко на тема как да „се печеш“ до позлатяване...

BRAVO ЛятоBRAVO Лято

Големият летен флирт гайд
БРАВО ти разкрива как да пофлиртуваш това лято, aко ти се случи да отидеш до Франция, Испания, Австрия или Италия... Не е задължително пътуването да е физическо – какво ти пречи да пофлиртуваш с някого в София в представяйки си, че двамата се намирате в Париж?!

Судоку и загадки

Краят е близо
Започна ли обратното броене до последната част на сагата?

BRAVO ЛятоBRAVO Лято

Хороскоп
Такъв ще бъде август за теб...

Звездни алтернативи
Къде би избрал да спи Кристо (28) през лятната ваканция – на палатка или на каравана? Отговорът е тук!

HOT-LIST

Плакати: 

15 плаката
(28 х 42 см)

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer