Отмъстителите

2,90 лв.
Не е налично

Отмъстителите - най-могъщият супергеройски екип на света. Екипът, на който човечеството разчита единствено в най-трудните ситуации, единствено за заплахите, непосилни за сам човек - дори и велик герой. Обединени, Отмъстителите са непобедими. Но кои са те всъщност? Защо сред всички герои на света са избрани именно Айрънмен, Тор, Капитан Америка, Хълк, Ястребово око и Черната вдовица? Отговорът на този въпрос ще разбереш в специалното издание по филма "Отмъстителите" на издателство "Егмонт България"! В него ще откриеш 22 страници страхотен комикс, интересна информация и забавни загадки. Разкрий избора и се забавлявай с най-силния екип на Marvel!

 Марка
 Марвел
 Тип
 Списание
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 28
 Страници
 32 цветни

05.05.2012
Брой единствен.
Изданието се разпространява по местата за продажба на вестници и списания.

Специално издание по филма The Avengers

Отмъстителите – най-могъщият супергеройски екип на света. Екипът, на който човечеството разчита единствено в най-трудните ситуации, единствено за заплахите, непосилни за сам човек – дори и велик герой.

Обединени, Отмъстителите са непобедими.

Но кои са те всъщност? Защо сред всички герои на света са избрани именно Айрънмен, Тор, Капитан Америка, Хълк, Ястребово око и Черната вдовица? Отговорът на този въпрос ще разбереш в специалното издание по филма „Отмъстителите“ на издателство „Егмонт България“! В него ще откриеш 22 страници страхотен комикс, интересна информация и забавни загадки.

Разкрий избора и се забавлявай с най-силния екип на Marvel!

Избрани страници:

Отмъстителите

Отмъстителите

Отмъстителите

Отмъстителите

Отмъстителите

Отмъстителите

Отмъстителите

Десислав Колев 04/05/2012

Страхотно е и трябва задължително да си го взема .

Kristina Georgieva Samovolska 18/05/2012

Не можах да си го намеря та ако на някой му е излишно да каже, МОЛЯ!!!!!

Добавяне на коментар:
spacer