ГООООЛ!

4,99 лв.
Не е налично

Европейското първенство по футбол е към края си! Готов ли си за последния съдийски сигнал? А знаеш ли всичко за футбола? Открий тайните на европейския шампионат и се подготви за големия финал!От страниците на специалното издание ГООООЛ! ще научиш някои интересни факти около европейската купа, докато се забавляваш с приятелите си. Ако пък искаш споменът за шампионата да остане жив за по-дълго, си запиши резултатите в таблицата в средата на списанието и окачи така получения плакат в стаята си. Доналд Дък, Чичо Скрудж и много други от любимите ти герои на "Дисни" ще ти отправят предизвикателство. Реши загадките в броя и им докажи, че си истински футболен запалянко!В списанието ще откриеш цели 34 страници комикс. Хюи, Дюи и Луи и техните приятели Дъски, Кали, Франклин и Болд преживяват невероятно щуро футболно приключение! Любопитен ли си какво е то? Е, тогава не чакай повече, а направо започвай да четеш! Топката е в теб!

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Списание
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 29
 Страници
 48 цветни
 Включва
 Играчка
 ISBN/Баркод
 9771314652124

Брой единствен.
Дата на издаване:
30.06.2012

Комикси, игри, загадки и факти за ЕВРО 2012!

Европейското първенство по футбол е към края си! Готов ли си за последния съдийски сигнал? А знаеш ли всичко за футбола? Открий тайните на европейския шампионат и се подготви за големия финал!

От страниците на специалното издание ГООООЛ! ще научиш някои интересни факти около европейската купа, докато се забавляваш с приятелите си. Ако пък искаш споменът за шампионата да остане жив за по-дълго, си запиши резултатите в таблицата в средата на списанието и окачи така получения плакат в стаята си. Доналд Дък, Чичо Скрудж и много други от любимите ти герои на „Дисни“ ще ти отправят предизвикателство. Реши загадките в броя и им докажи, че си истински футболен запалянко!

В списанието ще откриеш цели 34 страници комикс. Хюи, Дюи и Луи и техните приятели Дъски, Кали, Франклин и Болд преживяват невероятно щуро футболно приключение! Любопитен ли си какво е то? Е, тогава не чакай повече, а направо започвай да четеш! Топката е в теб!

ПОДАРЪК: Футболна игра за истински фенове!

ГООООЛ!

Примерни страници от изданието:

ГООООЛ!

ГООООЛ!

ГООООЛ!

ГООООЛ!

ГООООЛ!

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer